Ce se întâmplă cu emisiunea ”Acces Direct” din 28 februarie. Modificări importante

22.02.2022, 12:06
Ce se întâmplă cu emisiunea ”Acces Direct” din 28 februarie. Modificări importante

Începând din data de 28 februarie 2022, în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:00, emisiunea ”Acces Direct”, prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, se vede exclusiv la postul de televiziune Antena Stars. ”Telespectatorii ne-au fost alături indiferent de oră sau de staţia tv de pe care am emis”, a declarat Mirela Vaida.

În fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:00, la Antena Stars, timp de trei ore, Mirela Vaida le va aduce telespectatorilor atât noutăţi din showbiz, cât şi subiecte din sfera socială la emisiunea ”Acces Direct”.

“Durata emisiunii pe Antena Stars este, cumva, firească. Dinamica vieţii şi a evenimentelor ne-a făcut să înţelegem că suntem importanţi pentru oameni, că televiziunile de nişă sunt în creştere, că publicul lor este loial şi are aşteptări să găsească acolo tot ceea ce vrea să afle. Telespectatorii ne-au arătat un interes foarte mare pentru subiectele pe care le dezbatem zi de zi, fie că vorbim de familii, cazuri sociale, accidente, evenimente tragice, pandemie sau neimplicarea autorităţilor în anumite subiecte. Oamenii simt că au unde să vorbească şi că are cine să îi asculte şi, fără modestie, multe cazuri s-au rezolvat mai repede după anchetele reporterilor nostri. Telespectatorii ne-au fost alături indiferent de oră sau de staţia tv de pe care am emis, iar asta se reflectă deja în rezultatele de audienţă!”, a declarat gazda emisiunii ”Acces Direct”, Mirela Vaida.

Mirela Vaida, despre debutul ei în televiziune

Mirela Vaida este astăzi o prezență obișnuită pe micile ecrane. Aceasta și-a amintit de începuturile ei în televiziune, despre care a povestit în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

”Eu am debutat în televiziune dintr-o întâmplare. Mă aflam în Bucureşti, studentă la Facultatea de Drept, căministă, plecată de acasă fără voia părinților, care îmi dădeau toată energia lor, tot sprijinul lor la Iaşi. Cu toate astea, am simțit că nu pot să mă dezvolt acolo, în primul rând pentru că voiam să fiu independentă, voiam să îmi iau viața în mâini, să plec, să mă desprind de cuib şi să învăț lucruri noi. Aşa că am venit în Bucureşti, am terminat Facultatea de Drept de la Universitatea din Bucureşti, cu rezultate zic eu foarte bune, dar a fost şi nevoie să mă angajez, pentru că deja Capitala venea la pachet cu alte cheltuieli. Dacă voiai să ieşi în afara căminului, să te îmbraci mai altfel decât aveai tu în geamantanul de acasă, trebuia să munceşti. Ori, asta m-a determinat să dau un casting şi să intru în televiziune”, a declarat vedeta.