Ce se întâmplă cu emisiunea ”Acces Direct” din 10 ianuarie

04.01.2022, 14:32
Ce se întâmplă cu emisiunea ”Acces Direct” din 10 ianuarie
Ce se întâmplă cu emisiunea ”Acces Direct” din 10 ianuarie

Cel mai nou sezon al emisiunii ”Acces Direct” revine din data de 10 ianuarie202, la Antena 1, dar şi la Antena Stars. Mirela Vaida le va da întâlnire telespectatorilor în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:00, la postul de televiziune Antena 1, timp de o oră, iar ulterior va continua la postul de televizune Antena Stars.

Mirela Vaida, moderatoarea emisunii ”Acces Direct”,  le va da întâlnire telespectatorilor în fiecare zi, de luni până vineri, de la 16:00, la Antena 1, unde vreme de o oră, alături de invitaţii săi, va dezbate situaţii de viaţă, va prezenta, în premieră, poveşti spectaculoase de iubire, precum şi subiectele mondene ale momentului.

Ulterior, de la ora 17:00, ”Acces Direct” va continua pe Antena Stars, acolo unde gazda show-ului va conecta telespectatorii la evenimentele mari ale zilei şi la subiectele de actualitate socială, cu impact atât în rândul oamenilor obişnuiţi, cât şi asupra vedetelor.

Ce se întâmplă cu emisiunea ”Acces Direct” din 10 ianuarie . Ce a declarat Mirela Vaida

„Revenim în forță cu noul sezon Acces Direct, din 10 ianuarie, de la ora 16:00. Emisiunea va avea o durată mai mare, vom avea mai multe subiecte dinamice și mai mulți invitați. De asemenea, vom avea mai mulți reporteri pe teren care vor transmite live evenimentele, de la fața locului. Ne vedem de la ora 16:00, pe Antena 1, pentru ca de la ora 17:00 să vă dăm întâlnire pe Antena Stars. Nu pot decât să mă bucur că mă voi adresa unui public mai larg, care mă poate descoperi și altfel”, a declarat Mirela Vaida.

”Vă dau această declarație de pe malul oceanului, unde sunt 25 de grade, dar de mâine sunt pregătită să mă întorc în redacție alături de colegii mei pentru a pregăti cele mai importante subiecte de divertisment, mondene, sociale, lifestyle și sănătate. Rămâneți alături de Acces Direct așa cum ați făcut atâția ani și suntem convinși că nu vom dezamăgi. Vă aștept din 10 ianuarie, ora 16, la Antena 1, iar de la ora 17, la Antena Stars!”, a mai spus aceasta.

citește și...