Ce se întâmplă de fapt cu emisiunea ”Acces Direct”, după ce s-a zvonit că va fi scoasă din grilă. Mirela Vaida a explicat tot

25.11.2021, 14:27
Ce se întâmplă de fapt cu emisiunea ”Acces Direct”, după ce s-a zvonit că va fi scoasă din grilă. Mirela Vaida a explicat tot
Ce se întâmplă de fapt cu emisiunea ”Acces Direct”, după ce s-a zvonit că va fi scoasă din grilă. Mirela vaida a explicat tot

Mirela Vaida, în vârstă de 39 de ani, a decis să lămurească lucrurile după ce, în ultima vreme, s-a zvonit că emisiunea ”Acces Direct”, pe care o moderează la postul de televizune Antena 1, ar urma să fie scoasă din grila de programe.  ”Dar noi nu știm decât ceea ce v-am comunicat și dumneavoastră, deci eu cred că am venit cu o veste bună, dar dacă aveți dumneavoastră alte vești să ni le spuneți, noi nu avem altele”, a explicat aceasta.

Mirela Vaida este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune de la noi. De-a lungul anilor, aceasta a moderat mai multe show-uri TV. În plan personal, Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii.

Prezentatoarea show-ului ”Acces Direct”, de la Antena 1, a făcut declarații după ce s-a zvonit că emisiunea pe care o moderează în prezent ar urma să fie scosă din grilă.   Din luna ianuarie, emisiunea ” Acces Direct” se va difuza pe două posturi – Antena 1 și Antena Stars.

Ce se întâmplă de fapt cu emisiunea ”Acces Direct”, după ce s-a zvonit că va fi scoasă din grilă. ”Dacă dumneavoastră asta credeți că înseamnă că ieșim din grilă poate știți dumneavoastră mai multe și așteptam să aflăm și noi”

”Nu e adevărat. Acces Direct nu se scoate din grila Antenei 1, rămâne pe Antena 1, vor fi niște modificări de program ca orice grilă dinamică, e o emisiune veche de 14 ani, care se va lungi cu o oră și se va emite pe două posturi. Ce să vă zic, o să muncim mai mult, o să fim și pe Antena 1 și pe Antena Stars, dacă dumneavoastră asta credeți că înseamnă că ieșim din grilă poate știți dumneavoastră mai multe și așteptam să aflăm și noi. Dar noi nu știm decât ceea ce v-am comunicat și dumneavoastră, deci eu cred că am venit cu o veste bună, dar dacă aveți dumneavoastră alte vești să ni le spuneți, noi nu avem altele”, a declarat Mirela Vaida, citată de spynews.ro.

”Acestea sunt (n.r. informațiile) până în acest moment și pentru a lungi emisiunea avem nevoie de puțină pregătire, e nevoie de o echipă, de mai multe lucruri și muncim să le punem la punct”, a completat moderatoarea TV.

citește și...