Ce se întâmplă cu afacerile lui Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor! Chinezul a fost lovit de ghinion

17.12.2020, 14:48
Ce se întâmplă cu afacerile lui Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor! Chinezul a fost lovit de ghinion
Ce se întâmplă cu afacerile lui Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor! Chinezul a fost lovit de ghinion

Monica Gabor are o relație de mai bine de 10 ani cu Mr. Pink! Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a plecat în America imediat după ce a divorțat de afacerist.

De când s-a cuplat cu afaceristul de origine asiatică, Monica Gabor a ajuns să trăiască ca o prințesă. Mr Pink i-a oferit Monicăi o viață cât se poate de opulentă.

Cei doi locuiesc într-o vilă din California desprinsă din filmele care ilustrează cartierele vedetelor de la Hollywood. Din nefericire, se pare că afacerile lui Mr. Pink nu ar mai fi la fel de prospere ca în urmă cu câțiva ani.

Mr. Pink, probleme cu afacerile?

Conform Wowbiz, Mr. Pink reușea să adune vedete internaționale celebre pentru lansarea celebrei băuturi care-i poartă numele.

La vremea respectivă, divele se se îngrămădeau să promoveze băutura miraculoasă a iubitului Monicăi Gabor. Băutura energizantă produsă de Mr. Pink a devenit ușor un brand distribuit la nivel internațional, însă lucrurile stau cu totul altfel.

În 2013, brandul afaceristului chinez avea vânzări de 30 miliarde de dolari într-un singur an, spuneau directorii companiei pentru publicația Arabian Business.

De ceva timp, însă, business-urile lui Mr. Pink, promovate intens de Monica Gabor, au intrat într-un con de umbră, mai ales în mediul online. În America nu au mai apărut informații legate de afacerile lui Mr. Pink, mai scrie Wowbiz.

În vara lui 2020 au apărut informații conform cărora Monica Gabor și Mr. Pink s-au cununat civil în 2019, în secret, fără prieteni și fără nici o petrecere. Cei doi s-ar fi căsătorit la jumătatea lui iulie 2019, la Tribunalul din Los Angeles. La cununie au participat doar copiii lor, Irina Columbeanu, fiica ei și Anthony, fiul lui Mr. Pink.

Fostul soț al Monicăi Gabor a sărăcit

Ce a spus Irinel Columbeanu despre împăcarea cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în 2011 și au împreună o fiică, pe Irinuca Columbeanu, care de mai bine de doi ani s-a mutat la mama ei în America. După despărțirea de Irinel, Monica Gabor s-a stabilit peste hotare și și-a refăcut viața alături de Mr. Pink.

Irinel Columbeanu și-a pierdut toată averea, iar în prezent locuiește în chirie. În plus, vila din Izvorani a ars ca o torță în urmă cu mai bine de o lună. Locuința nu îi mai aparținea acestuia din anul 2012 și nu era asigurată.

‘Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștgat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incediu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului’, a declarat Irinel Columbeanu, la ‘Xtra Night Shgow’.

 

citește și...