Ce a spus Irinel Columbeanu despre împăcarea cu Monica Gabor. Declarațiile lui au uimit pe toată lumea

14.11.2020, 16:58
Ce a spus Irinel Columbeanu despre împăcarea cu Monica Gabor. Declarațiile lui au uimit pe toată lumea

Irinel Columbeanu a uimit pe toată lumea cu declarațiile făcute în emisiunea Cătălin Măruță, de la PRO TV. Fostul milionar a fost pus în fața unor întrebări de-a dreptul ‘iuți’. 

Irinel Columbeanu a acceptat provocarea ‘Spui tot sau îți ia gura foc’ și a făcut dezvăluiri despre viața personală. Când nu a vrut să se știe despre ce e vorba, a mâncat picant, însă au fost și întrebări pe care nu le-a ocolit.

Fostul afacerist a fost întrebat la care dintre cele trei foste partenere ale lui s-ar întoarce din nou. Irinel Columbeanu nu a stat deloc pe gânduri și a mărturisit totul public.

Irinel Columbeanu a vorbit despre Monica Gabor

‘Să spunem că o specie de extratereștri atotputernici ar amenința că distrug planeta, dacă dumneavoastră nu v-ați împăca cu una dintre fostele iubite. Sunteți singurul care puteți salva Planeta. Cu cine dintre Anna Lesko, Monica Gabor, Romanița Iovan sau Brianna Caradja v-ați împăca?’, a fost întrebarea lui Cătălin Măruță.

Fără să ezite, fostul afacerist a răspuns Monica Gabor. El a motivat că s-a împăca cu ea doar pentru că este mama copilului său.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au divorțat în 2011 și au împreună o fiică, pe Irinuca Columbeanu, care de doi ani s-a mutat la mama ei în America. După despărțirea de Irinel, Monica Gabor s-a stabilit peste hotare și și-a refăcut viața alături de Mr. Pink, un miliardar chinez.

Vila din Izvorani a ars

În urmă cu două săptămâni, fosta vila din Izvorani a lui Irinel Columbeanu a fost mistuită de flăcări. Locuința nu îi mai aparținea acestuia din anul 2012 și nu era asigurată.

‘Casa nu mai e a mea din 2009. Banca nu a câștgat niciodată această casă, nici nu avea cum. Lucrurile acestea au fost de mult judecate. Casa nu era asigurată. Nimeni nu poate câștiga nimic de pe urma acestui incediu, nici măcar eu. Mi-a făcut foarte rău să văd ruinele, am vazut-o și puțin fumegând, dar mie mi-a rămas în minte așa cum era. La interior, erau niște soluții tehnice care ar fi putut să constituie cauza incendiului’, a declarat Irinel Columbeanu, la ‘Xtra Night Shgow’.

citește și...