Monica Gabor a sărit în ajutorul lui Irinel Columbeanu, după ce a ajuns sărac lipit. Ce propunere i-a făcut

05.11.2020, 14:45
Monica Gabor a sărit în ajutorul lui Irinel Columbeanu, după ce a ajuns sărac lipit. Ce propunere i-a făcut
Monica Gabor a sărit în ajutorul lui Irinel Columbeanu, după ce a ajuns sărac lipit. Ce propunere i-a făcut

Irinel Columbeanu a ajuns sărac lipit după ce și-a pierdut toată averea, dar și vila impresionantă din Izvorani. Casa în care a locuit cu Monica Gabor a ars din temelii în urmă cu doar câteva zile.

Fostul om de afaceri și Monica Gabor au divorțat în urmă cu mai bine de nouă ani. După separare, Monica a plecat în America, iar Irinel Columbeanu a început ușor să aibă cât mai multe datorii.

Din nefericire, în prezent, numele lui Irinel Columbeanu este asociat cu o prăbușire financiară neașteptată. În acest context, fosta lui soție, Monica Gabor, a făcut un gest neașteptat pentru el.

Monica Gabor vrea să îl ajute pe Irinel Columbeanu

După ani de zile în care a trăit fără grija zilei de mâine, Irinel Columbeanu a ajuns să locuiască într-un apartament închiriat din Colentina, împreună cu iubita sa mai tânără. Mai mult de atât, conduce o mașină Opel, la mâna a doua.

Pentru ca fiica lui să nu simtă lipsurile, Irinel Columbeanu a trimis-o la mama ei în SUA, în urmă cu doi ani. Irinel nu își mai permitea să îi plătească studiile Irinei Columbeanu. Cu toate acestea, el îi duce dorul adolescentei, care se află în prezent în America, alături de mama sa și de Mr. Pink.

Deși mulți credeau că Monica Gabor s-a măritat cu Irinel Columbeanu din interes, iată că lucrurile nu au stat chiar așa.

Conform Playtech, fosta doamnă Columbeanu s-a oferit să îl ajute pe Irinel să se mute în America, ba chiar să îi găsească un loc de muncă acolo. În acest mod, fostul afacerist ar putea fi alături în permanență lângă fiica lui, Irinuca. Nu se știe momentan dacă Irinel Columbeanu va accepta propunerea fostei soții.

Irinel Columbeanu, despre vila de la Izvorani

Omul de afaceri a mărturisit că are amintiri frumoase legate de reședința în care a locuit ani de zile.

Irinel Columbeanu a mai afirmat că faptul că vila din Izvorani a ars din temelii nu înseamnă că a dispărut din mintea sa sau a Irineiu, fiica pe care afaceristul o are din mariajul cu Monica Gabor.

‘Am fost multe amintiri frumoase în această casă. Dacă această casă a dispărut, nu înseamnă că a dispărut și din mintea mea, sau a fiicei mele, Irina. Am realizat că s-a întâmplat asta în Sâmbăta Morților, de Halloween. Amenajarea a fost aleasă de constructorul și arhitectul casei, și cu mine. Frescele au ars în totalitate, nu a mai rămas nimic din ele’, a spus Irinel Columbeanu, citat de spynews.ro.

citește și...