Ce a răspuns Irinel Columbeanu când a fost întrebat dacă a fost iubit de Monica Gabor. Declarație categorică

16.12.2020, 10:24
Ce a răspuns Irinel Columbeanu când a fost întrebat dacă a fost iubit de Monica Gabor. Declarație categorică
Ce a răspuns Irinel Columbeanu când a fost întrebat dacă a fost iubit de Monica Gabor. Declarație categorică

Irinel Columbeanu a făcut declarații neașteptate despre fosta sa soție, Monica Gabor.

Irinel columbeanu a fost invitat la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la postul de televiziune Kanal D  – ”40 de întrebări cu Denise Rifai”.
Prezentatoarea l-a întrebat: „V-a iubit Monica Columbeanu?”. Potrivit click.ro, răspunsul acestuia a venit fără ezitare: „Da, m-a iubit Monica. Eu cred că da”. Irinel Columbeau a vorbit și despre căsătoria Monicăi Gabor cu Mr. Pink. Fostul milionar de la Izvorani a afirmat că Monica Gabor nu ar fi căsătorită cu Mr Pink. ”Monica nu este căsătorită cu cine ați spus dv. Dar, căsătorită sau nu, nu m-am gândit niciodată la varianta unui colac de salvare de sex feminin”, a afirmat el, citat de wowbiz.ro.

În ceea ce privește căsnicia cu Monica Gabor, omul de afaceri recunoaște că a cheltuit sume mari de bani, însă nu a ținut niciodată o evidență a banilor, având în vedere că a trăit clipe frumoase alături de fosta soție. „Sincer, nu știu să vă răspund fiindcă nu am ținut vreun decont. Se mai spunea, nu știu dacă ați spus dumneavoastră aici, că era minoră când ne-am cunoscut, ori ea s-a născut în 1987, pe 8 ianuarie, ceea ce înseamnă că în 2005 avea peste 18 ani. Nu mai facem socoteala ca să vedem exact câți pentru că nici nu știu dacă mai contează. Dacă vă referiți la cheltuieli, ele au fost depășite de valoarea clipelor petrecute împreună și de aceea probabil că sunt tulburat în a trage o linie finală pentru a vă împărtăși decontul”, a afirmat acesta, potrivit kanald.ro.

Ce a spus Monica Gabor despre bărbații din viața ei

Monica Gabor a făcut o declarație neașteptată despre cei mai importanți bărbați din viața sa, Irinel Columbeanu și Mr. Pink.

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Cei doi și-au unit destinele în urmă cu ceva timp. Conform prietenilor Monicăi Gabor, cununia a avut loc în luna iulie a anului 2019. A fost un eveniment fără invitați. Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu locuiește acum împreună cu vedeta, peste Ocean.

Într-o intervenție recentă la postul de televiziune Antena Stars, Monica Gabor a vorbit despre actualul ei partener de viață, Mr. Pink, dar și despre Irinel Columbeanu, fostul ei soț. ”Sunt foarte fericită pentru viața pe care o am aici. Îl apreciez foarte mult pe omul din viața mea. Consider că mi-a adus multă schimbare în bine”, a spus Monica Gabor despre Mr. Pink, potrivit a1.ro. Despre Irinel Columbeanu, aceasta a comentat: ”Și pe omul care a fost în viața mea înainte. Și el m-a ajutat foarte mult și doar cu acești oameni am reușit să devin ceea ce sunt astăzi și le mulțumesc”.

citește și...