Ce se întâmplă acum în relația dintre Pepe și Raluca Pastramă. Cei doi se înțeleg neașteptat de bine

12.11.2020, 10:23
Ce se întâmplă acum în relația dintre Pepe și Raluca Pastramă. Cei doi se înțeleg neașteptat de bine
Ce se întâmplă acum în relația dinte Pepe și Raluca Pastramă. Cei doi se înțeleg neașteptat de bine

Deși s-au separat, Pepe și soția sa, Raluca Pastramă, se înțeleg neașteptat de bine, susțin apropiații lor.

Pepe, care a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu,  a format o familie, în ultimii ani, alături de Raluca Pastramă, împreună cu care are două fetițe, Maria și Rosa. La începutul acestei luni, Pepe a făcut un anunț-șoc, dezvăluind că divorțează de Raluca Pastramă. În ciuda fatului că s-au separat, pepe și Raluca Pastramă se înțeleg foarte bine.

”Nu este ceva simplu, nu e un motiv de bucurie pentru niciunul dintre ei faptul că s-au despărțit. E o perioadă dificilă pentru amândoi, mai ales că au format un cuplu atât de mult timp. Dar important este că sunt bine și ei și copii, că lucrurile sunt bine puse la punct, bine discutate și respectate”, a declarat o sursă din apropierea cântărețului pentru wowbiz.ro.

Există șanse de împăcare între Pepe și Raluca Pastramă?

Sursa respectivă a mai afirmat că Pepe și Raluca Pastramă vorbesc aproape zilnic la telefon sau față în față despre cele două fetițe ale lor.

Mai mult decât atât, aceeași sursă susține că există șanse ca Pepe și Raluca să se împace.

”Ei discută aproape zilnic, la telefon sau chiar față în față. E adevărat, discută despre cele două fetițe, amândoi sunt implicați la maximum în creșterea și educarea lor. Dar, din ce am înțeles, Pepe și Raluca se înțeleg mai bine ca în ultimele luni, chiar sunt amândoi foarte relaxați cu privire la relația lor, nu mai sunt tensionați când sunt față în față, nu mai apar reproșuri. Și Pepe, și Raluca, au decis, de fapt, să se despartă pentru ca situația lor să nu le afecteze pe fetițe, iar acum, cum nu mai stau împreună, se înțeleg ca la început. Eu, sincer, și acum cred că, până la urmă, se vor împăca dacă vor trece peste problemele care i-au despărțit, e clar că țin enorm unul la celălalt”, a declarat sursa respectivă.

citește și...