Ce salariu încasează lunar Chef Sorin Bontea la Antena 1! Este unul dintre cei mai bine plătiți jurați

29.06.2020, 13:54
Ce salariu încasează lunar Chef Sorin Bontea la Antena 1! Este unul dintre cei mai bine plătiți jurați
Ce salariu încasează lunar Chef Sorin Bontea la Antena 1! Este unul dintre cei mai bine plătiți jurați

Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați chefi din România! În 2014, el a decis, alături de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, să părăsească postul PRO TV și să renunțe, astfel, la emisiunea ‘Masterchef’.

‘Vorbim de cu totul si cu totul alt format. Sigur ca vom fi duri, poate chiar mai duri, aici vorbim de service a la carte si in bucatarie nu e loc de intors. Vom avea mari pretentii de la cei ajunsi in show’, spunea Chef Sorin Bontea, după plecarea de la PRO TV.

În prezent, cei trei jurați prezintă show-ul ‘Chefi la cuțite’, difuzat de Antena 1, și care a reușit să facă audiențe-record. La fiecare ediție difuzată, jurații luptă pentru ca echipele lor să câștige toate probele, iar la final să primească marele trofeu.

Cât câștigă la ‘Chefi la cuțite’

De când află în televiziune, Chef Sorin Bontea a reușit să aibă câștiguri substanțiale. În plus, cei mai mulți se întreabă cât câștigă juratul la emisiunea ‘Chefi la cuțite’, care a ajuns deja la al șaptelea sezon.

Conform Impact.ro, chef Sorin Bontea ar câștiga lunar 10.000 de euro la Antena 1, mai mult decât colegii lui, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Sorin câștigă 10.000 euro pe sezon. Vorbim de aproape 3 luni de filmări, în care se stă în platou și câte 12 ore pe zi. Este și cel mai bine plătit chef dintre cei trei, însă are și cea mai vastă experientă în bucatărie, numărându-se în topul celor mai buni 5 bucătari din România’, au dezvăluit apropiații lui pentru sursa citată mai sus.

Cât a încasat de la ‘Asia Express’

De asemenea, el a câștigat și marele premiu de la Asia Express, se alături de amicul său, Răzvan Fodor. Cei doi au luptat din răsputeri pentru 30.000 de euro. Drept urmare, fiecăruia i-a revenit 15.000 de euro, însă au trebuit să plătească un impozit consistent pentru această sumă.

După plătirea taxelor, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au rămas cu câte 12.500 de euro de căciulă.

‘Nici nu știi cum să o dai, că dacă le spui oamenilor că nu sunt bani ăia, ți se răspunde: „Băi, dar ce înseamnă bani pentru tine, care e dimensiunea banilor pentru tine?”. E un premiu de 30 de mii de euro pe care l-am împărțit cu Sorin Bontea, la care plătim niște taxe de vreo 2.500 de euro de căciulă.

12.500 de euro. Din care am mai plătit vreo 2.000 de euro pe analize ca să văd că m-am întors ok, iar ce am pătimit eu acolo timp de două luni de zile, nu mai socotim. Așa ceva nu știu să spun pe câți bani ar trebui să se facă’, a declarat Răzvan Fodor pentru life.ro.

S-au reluat filmările

În urmă cu câteva săptămâni au fost reluate filmările pentru ‘Chefi la cuțite’, însă cu anumite reguli, după pandemia de coronavirus.

„Emisiunea Chefi la cuțite e un caz atipic pentru că e o emisiune care se filmează fără public și în mod normal. Distanțarea e mult mai ușor de păstrat, în cazul nostru. Temperatura se ia la intrare, iar concurenții gătesc cu mănuși”, au dezvăluit reprezentanții Antenei.

Astfel, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Gina Pistol au trecut la treabă. Edițiile care se filmează acum vor intra pe post în grila de toamnă.

citește și...