Cu câți bani a rămas, în realitate, Răzvan Fodor după ”Asia Express”. ”Dacă le spui oamenilor că nu sunt bani ăia…”

10.06.2020, 14:57
Cu câți bani a rămas, în realitate, Răzvan Fodor după ”Asia Express”. ”Dacă le spui oamenilor că nu sunt bani ăia...”
Cu câți bani a rămas, în realitate, Răzvan Fodor după ”Asia Express”. ”Dacă le spui oamenilor că nu sunt bani ăia...”

Răzvan Fodor a explicat cu ce sumă s-a ales, în realitate, după ce a căștigat finala concursului ”Asia Express”, de la Antena 1.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au încasat fiecare câte 15.000 de euro după ce au ieșit învingători în competiția respectivă.

Însă, Răzvan Fodor a explicat că, în realitate, cei doi au încasat, după plătirea taxelor, câte 12.500 de euro.

”Nici nu știi cum să o dai, că dacă le spui oamenilor că nu sunt bani ăia, ți se răspunde: „Băi, dar ce înseamnă bani pentru tine, care e dimensiunea banilor pentru tine?”. E un premiu de 30 de mii de euro pe care l-am împărțit cu Sorin Bontea, la care plătim niște taxe de vreo 2.500 de euro de căciulă. 12.500 de euro.

Din care am mai plătit vreo 2.000 de euro pe analize ca să văd că m-am întors ok, iar ce am pătimit eu acolo timp de două luni de zile, nu mai socotim. Așa ceva nu știu să spun pe câți bani ar trebui să se facă…”, a explicat Răzvan Fodor pentru life.ro.

Cum a ajuns să facă echipă cu Sorin Bontea


Răzvan Fodor a dezvăluit că cei care s-au ocupat de castingul pentru emisiune au stabilit ca el și chef Sorin Bontea să facă echipă la ”Asia Express”.

”Cine a făcut castingul e Dumnezeul planetei și a știut cum să ne pună. Eu deși mă știam cu el foarte bine, nu știam că duce și el atât de multe lucruri”, a afirmat artistul.

”A fost oarecum un pariu că pot să fac lucrurile astea și că aș putea să îi înfrâng pe ăia mai puternici”, a mai spus el despre participarea la competiție.

Chef Sorin Bontea a explicat ce vrea să facă cu banii de la ”Asia Express”

Chef Sorin Bontea a spus că va folosi suma pentru a merge în vacanțe alături de familia sa.

”O să ne bucurăm în familie de toată aventura mea în „Asia Express”, așa că o să îi folosim cel mai probabil pentru vacanțe, atunci când va fi cazul”, a declarat acesta.

citește și...