Cu cine ar vrea să facă echipă chef Sorin Bontea, dacă ar mai participa la ”Asia Express”. ”Dar mi-e și teamă să o întreb”

30.05.2020, 10:35
Cu cine ar vrea să facă echipă chef Sorin Bontea, dacă ar mai participa la ”Asia Express”. ”Dar mi-e și teamă să o întreb”
Cu cine ar vrea să facă echipă chef Sorin Bontea, dacă ar mai participa la ”Asia Express”. ”Dar mi-e și teamă să o întreb”

Chef Sorin Bontea a dezvăluit cu cine și-ar dori să facă echipă dacă ar fi să mai participe la show-ul de televiziune ”Asia Express”.

Chef Sorin Bontea a făcut senzație la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1, alături de prietenul său, Răzvan Fodor.

Cei doi au acordat un interviu petru libertateapentrufemei.ro, în care au dezvăluit cu cine le-ar plăcea să mai facă echipă în cazul în care ar participa din nou la emisiune.

Chef Sorin Bontea a mărturisit că și-ar dori să facă echipă cu fiica sa, Miruna.

”Eu aș spune Miruna (fiica mea), dar mi-e și teamă să o întreb”, a spus acesta.


La rândul lui, Răzvan Fodor a afirmat că l-ar prefera pe Speak ca partener pentru o nouă aventură ”Asia Express”.

”Cred că în combinație cu Speak ar ieși ceva super interesant… Părerea mea e că ne-am pierde efectiv de emisiune și am apărea după vreo lună, direct la finală”, a afirmat el.

Este familist convins

Chef Sorin Bontea a făcut dezvăluiri despre soția sa în cadrul unui interviu. Acesta este căsătorit de peste 30 de ani cu aceeași femeie, împreună cu care are doi copii, o fată și un băiat.

”Soția mea spune că mă pricep foarte bine la cuvinte, așa am cucerit-o. Suntem împreună din 1989 şi ne-am căsătorit în 1994.Am văzut-o prima oară la o petrecere și apoi am început să o curtez. La prima întâlnire i-am dus trandafiri roșii și de atunci astea sunt florile pe care i le ofer de fiecare dată, indiferent de ocazie. Pentru noi au o semnificație aparte. Vă dați seama că i-am și gătit, era felul prin care simțeam că pot să o impresionez. I-am făcut friptură, papanași, sufleu de mere… Știu că acum nu sună deloc interesant, dar atunci nici nu încăpea vorbă de fructe de mare, foie gras… Nici nu știam ce sunt astea”, a mai afirmat el.

A câștigat cel de-al treilea sezon al show-ului ”Asia Express”

Chef Sorin Bontea a câștigat, alături de Răzvan Fodor, cel de-al treilea sezon al concursului ”Asia Express”, de la Antena 1. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro.

citește și...