Chef Sorin Bontea a stabilit ce face cu premiul de la ”Asia Express”. ”Atunci când va fi cazul”

09.06.2020, 13:20
Chef Sorin Bontea a stabilit ce face cu premiul de la ”Asia Express”. ”Atunci când va fi cazul”
Chef Sorin Bontea a stabilit ce face cu premiul de la ”Asia Express”. ”Atunci când va fi cazul”

Sorin Bontea a dezvăluit ce are de gând să facă cu banii care îi revin din premiul câștigat la emisiunea ”Asia Express”, de la Antena 1.

Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor au câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”. Cei doi au învins în finală echipa formată din Speak și iubita lui, Ștefania, și au intrat în posesia marelui premiu în valoare de 30.000 de euro. Chef Soin Bontea și Răzvan Fodor au încasat fiecare câte 15.000 de euro după ce au ieșit învingători în competiția respectivă.

Chef Sorin Bontea a dezvăluit ce intenționează să facă cu partea lui de premiu. Acesta o va folosi pentru a merge în vacanțe alătui de familia sa.

”O să ne bucurăm în familie de toată aventura mea în „Asia Express”, așa că o să îi folosim cel mai probabil pentru vacanțe, atunci când va fi cazul”, a declarat acesta pentru tvmania.ro.

A descoperit că e mai competitiv decât credea


Chef Sorin Bontea a afirmat că în urma show-ului ”Asia Express” a descoperit că este mai competitiv decât credea.

”Tot ce s-a întâmplat acolo mi-a schimbat cumva percepția asupra mea, nu neapărat asupra mâncării. Am descoperit că sunt chiar mai competitiv decât credeam și că în situații limită, cum a fost cea din finală, pot mânca chiar și stinky tofu, ceea ce credeți-mă este maaare lucru!”, a mai spus celebrul bucătar.

Ce spune despre cel de-al optulea sezon al emisiunii ”Chefi la cuțite”

Sorin Bontea a început filmările, alătuiri de colegii săi, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, pentru cel de-al optulea sezon al show-ului culinar ”Chefi la cuțite”.

”Am început deja filmările pentru sezonul 8 și, chiar dacă se desfășoară în condiții speciale față de cum a fost până acum, tot mă bucur să fiu înapoi în platou. Sunt curios să văd cu ce ne vor mai surprinde concurenții, mai ales că a fost o perioadă în care gătitul a fost la putere”, a spus el.

citește și...