Ce salariu avea Emily Burghelea la ”Acces Direct”. ”Nu depinde de acești bani”

20.06.2020, 16:14
Ce salariu avea Emily Burghelea la ”Acces Direct”. ”Nu depinde de acești bani”

S-a aflat ce salariu încasa Emily Burghelea ca asistentă la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, unde a lucrat până de curând.

Pentru rolul de asistentă a Mirelei Vaida la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, Emily Burghelea primea în jur de 3.000 lei lunar, conform unor surse de la televiziunea la care aceasta lucra, citate de wowbiz.ro.

”Emily nu făcea pe asistenta pentru bani, acest aspect era prea puțin important pentru ea. I s-a spus de la început că postul de asistentă este o pistă de lansare pentru ea în lumea televiziunii, un domeniu la cre Emily a visat toată viața. Din câte știu eu, Emily nu depinde de acești bani, ea a fost mereu susținută de părinți”, a declarat un fost coleg al ex-asistentei TV.

Contract cu clauze usturătoare

Potrivit sursei mai sus-menționate, Emily Burghelea a trebuit să semneze un contract cu clauze usturătoare în cazul în care aceasta s-ar gândi să dezvăluie secrete de serviciu. În momentul în care fosta asistentă de televiziune a decis să vorbească despre abuzurile lui Viorel asupra Vulpiței, aceasta a încălcat clauzele de confidențialitate și poate fi considerată bună de plată. Suma pe care fosta asistentă ar putea fi pusă s-o plătească este de câteva zeci sau chiar sute de mii de euro.

”Faptul că Emily a spus, în direct ce se petrece, că a făcut acele vloguri în care a dezvăluit, cu lux de amănunte, ce se petrece între Vulpița și Viorel, cum Vulpița este agresată, după ce a demontat acuzațiile care i-au fost aduse susținând că foștii ei colegi mint, i-a iritat la maximum pe șefi. Vor să o dea în judecată, iar prin contract, fiind vedetă, poate să ajungă să plătească daune între 50.000 și 300.000 de euro”, a declarat o sursă pentru wowbiz.ro.

”Am văzut că toată lumea vorbește despre faptul că sunt așa-zis bună de plată, o să vorbesc depsre chestia asta și o să vă dau toate detaliile în foarte scurt timp. Dacă cei care spun adevărul trebuie să plătească, eu o să plătesc”, a explicat Emily Burghelea într-un story pe contul ei de Instagram.

Ce s-a întâmplat la ultima apariție a lui Emily Burghelea la ”Acces Direct”

Emily Burghelea a decis să renunțe la postul de asistentă la emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, nemulțumită de faptul că unele lucruri nu se spun în show.

Luni, 15 iunie 2020, Emily Burghelea a spus ce o deranjează la emisiunea ”Acces Direct”, chiar înainte de sfârșitul show-ului moderat de Mirela Vaida.

”Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta, chiar nu pot. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot, chiar nu pot Mirela”, i-a spus Emily Burghelea prezentatoarei de la ”Acces Direct”.

Susține că ea și-a dat demisia

După ce s-a spus că a fost dată afară, Emily Burghelea a replicat, explicând că ea a fost cea care și-a dat demisia.

„Ei spun că m-au dat afară, eu vă atașez aici documentul prin care eu mi-am dat demisia. Da, am spus asta și în direct, doar că m-au tăiat, nu am putut să-mi termin fraza. Ei spun că am plecat la un alt post. În realitate, eu filmez din curte”, a spus Emily Burghelea pe vlog-ul ei.

citește și...