Ce s-a întâmplat între Elena Marin și iubitul ei înainte de ”Survivor România”. ”A fost un șoc”

09.08.2021, 13:57
Ce s-a întâmplat între Elena Marin și iubitul ei înainte de ”Survivor România”. ”A fost un șoc”
Ce s-a întâmplat între Elena Marin și iubitul ei înainte de ”Survivor România”. ”A fost un șoc”

Elena Marin a făcut dezvăluiri despre ce s-a întâmplat între ea și iubitul ei, Andrei, înainte ca ea să plece în Republica Dominicană pentru a participa la competiția ”Survivor România”, care a fost difuzată de postul de televiziune Kanal D.  Coregrafa a afirmat că situația nu a fost deloc una plăcută. ”A fost un șoc”, a spus ea.

Elena Marin a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Aceasta a reușit să ajungă în faza jocurilor individuale, însă ulterior a fost eliminată, în urma voturilor de la telespectatori.  Zanni a câștigat concursul ”Survivor România”Acesta a ajuns în finală alături de Andrei Dascălu, care a făcut parte din echipa Războinicilor.

În plan personal, Elena Marin formează un cuplu cu Andrei. Elena Marin a dezvăluit că între ea și partenerul ei au existat tensiuni înainte ca ea să plece în Republica Dominicană pentru a participa la ”Survivor România”.

Ce s-a întâmplat între Elena Marin și iubitul ei înainte de ”Survivor România”. ”Era o perioadă grea, atât pentru mine, cât și pentru el”

”Au fost diverse probleme și certuri pe care le au cuplurile în general. Era o perioadă grea, atât pentru mine, cât și pentru el. Era pandemie, nu știam încotro să o luăm, ce să facem. Existau mici discuții pe care le transformam în ceva de amploare. Nu pot spune că a fost ceva grav, erau lucruri pe care doream să le rezolvăm și nu știam. Ținând cont că am plecat într-un astfel de moment în care noi aveam mici probleme și nu am stat acasă să le rezolv, lucrurile au luat o întorsătură urâtă. Am aflat cu foarte puțin timp înainte de plecare că voi fi parte din „Survivor România” și a fost un șoc și pentru mine, și pentru el”, a detaliat Elena Marin pentru revista Viva.

”Sinceră să fiu, când am aflat că plec și el mi-a spus că nu mă așteaptă. A fost un șoc pentru mine. A fost una dintre cele mai mari palme pe care le-am putut primi. Pentru că nu mă așteptam ca omul cu care eu mă vedeam toată viața, persoana cu care îmi planificasem viitorul, să îmi spună că nu mă așteaptă. Cumva, pentru că îl cunoșteam, speram ca lucrurile să stea altfel. Cea mai mare bucurie a fost când am primit mesajul de la el, și tot ceea ce îmi doream eu să se întâmple, să mă aștepte și să își dea seama că ceea ce s-a întâmplat a fost un moment de impulsivitate, s-a dovedit a fi adevărat”, a completat Elena Marin.

citește și...