Ce s-a întâmplat între chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, la ”America Express”. ”Acolo treburile s-au zdruncinat între noi”

22.11.2022, 17:09
Ce s-a întâmplat între chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, la ”America Express”. ”Acolo treburile s-au zdruncinat între noi”
Ce s-a întâmplat între chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, la ”America Express”

Chef Cătălin Scărlătescu, în vârstă de 50 de ani, și iubita lui, Doina Teodoru, au participat împreună la reality show-ul ”Ameica Express”, care va fi dfuzat în curând la Antena 1. Despre cum s-au înțeles pe durata competiției au dat cei doi detalii. ”Acolo treburile s-au zdruncinat între noi”, a mărrturist chef Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu este cunoscut publicului din România din postura de jurat la emisiunea ”Chefi la cuțite”, difuzată de postul de televiziune Antena 1. În plan personal, chef Cătălin Scărlătescu formează un cuplu cu Doina Teodoru.

Cei doi au participat împreună la emisiunea ”America Express”, care urmează să fie difuzată în curând la postul de televiziune Antena 1. Despre cum a fost experiența aceasta pentru ei au dat aceștia detalii pentru revista Viva.

Ce s-a întâmplat între chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, la ”America Express”. ”Am avut acolo câteva discuții în contradictoriu”

”Da, în „America Express” am avut câteva (n.r. certuri). Asta și pentru că m-am confruntat cu o situație nouă. Eu, în mod normal, nu mă cert. În momentul în care nu-mi convine ceva, tac. Intru într-o tăcere ciudată și, dacă lucrurile degenerează, întorc spatele și plec. Dar în America unde să plec?! (râde) Așa că pot spune că a fost extraordinar faptul că a trebuit să stăm împreună și am fost obligați de împrejurări să nu ne certăm atât de tare. Asta ne-a ajutat, de fapt, să mergem înainte. Eu nu sunt genul de om conflictual, într-o relație nu mă cert niciodată. Stau și mă uit, iar dacă persoana din fața mea bate câmpii, sunt sigur că n-am ce căuta acolo și mă retrag încet, până nu mă mai vede cât de departe sunt”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

”Da, am avut acolo câteva discuții în contradictoriu până ne-am calibrat unul cu celălalt, dar cred că și astea fac parte dintr-o relație sănătoasă, la urma urmei”, a adăugat Doina Teodoru.

Ce s-a întâmplat între chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru, la ”America Express”. ”Experiența aceea și-a spus cu adevărat cuvântul în legătura dintre noi: ne-a întărit relația”

”Este adevărat, eu și Cătălin am avut ceva dispute, dar împrejurările acolo sunt de-așa natură și, când ajungi la limitele respective, ai două opțiuni: fie treci de ele, fie rămâi acolo. Însă per total a fost o experiență extraordinară și ne-a apropiat mult”, a mai spus Doina Teodoru.

Chef Cătălin Scărlătescu a completat: ”Da, așa este, ne-a apropiat. Dar, Dumnezeule, cu mare greu am trecut de „America Express”! Acolo treburile s-au zdruncinat între noi, însă eu zic că, dacă am reușit să trecem și de „America Express”, ce-ar mai putea să se întâmple?! Experiența aceea și-a spus cu adevărat cuvântul în legătura dintre noi: ne-a întărit relația”.

Ce vedete participă la ”America Express”

9 perechi de vedete sunt gata să pornească în aventura vieții lor, în cel mai greu reality show din România. America Express îi va duce pe Drumul Aurului, pe o rută de peste 7000 de kilometri, ce trece prin Mexic, Guatemala și Columbia. Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, echipele sezonului cinci sunt gata să calce pe urmele conquistadorilor. Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Anul trecut, Irina Fodor a fost cea care a preluat coordonarea celor 9 perechi de vedete plecate în aventura vieții lor la ”Asia Express”. Până acum, emisiunea a fost prezentată de Gina Pistol. Finala celui de-al patrulea sezon ”Asia Express” a avut loc în data de 28 noiembrie 2021. În finală au luptat echipele formate din Elwira și Mihai Petre și Emi și Cuza. După o cursă extrem de dură, finala ”Asia Express – Drumul Împăraților” a fost câștigată din echipa formată din Elwira și Mihai Petre. Aceștia au intrat în posesia marelui premiu, în valoare de 30.000 de euro. Cel mai nou sezon al show-ului numit de acum ”America Express” va fi prezentat de Irina Fodor, așa cum s-a întâmplat și în sezonul cu numărul patru ”Asia Express”.

citește și...