Ce s-a întâmplat de fapt în noaptea în care Emily Burghelea i-a chemat acasă la ea pe Vulpița și Viorel. ”A pus-o să danseze într-o ipostază intimă și cineva o filma”

17.06.2020, 11:17
Ce s-a întâmplat de fapt în noaptea în care Emily Burghelea i-a chemat acasă la ea pe Vulpița și Viorel. ”A pus-o să danseze într-o ipostază intimă și cineva o filma”

Viorel Stegaru a explicat ce s-a întâmplat în noaptea în care Emily Burghelea, fosta asistentă de la emisiunea ”Acces Direct”, de la Antena 1, i-a chemat pe el și pe Vulpița la ea acasă.

Emily Burghelea ar fi fost, de fapt, dată afară, după ce în acest weekend i-ar fi luat la ea acasă pe Veronica și pe Viorel, alături de care ar fi petrecut câteva ore bune.

Viorel Stegaru, soțul Vulpiței (Veronica Stegaru) a povestit ce s-a întâmplat.

”Sâmbătă, când am ajuns acasă, Veronica stătea pe telefon și se juca. Era ora 22:00 și eu eram întins în pat. Vine Veronica și-mi spune: ”Măi Viorele, uite cine m-a sunat, Emily”. ”Păi și ce vrei?”, i-am zis eu. ”Păi să mă duc la ea la o petrecere” și i-am zis ”Nu, vreau să particip și eu să văd ce se întâmplă acolo”, a explicat Viorel, potrivit spynews.ro.

”Nu i-am dat adresa și a zis că vine în față la benzinărie. Nu știu cu cine a venit… Înalt. Un băiat înalt”, a adăugat el.

Viorel Stegaru a explicat ce s-a petrecut în momentul în care au ajuns acasă la Emily Burghelea.

”Când am ajuns acolo, am zis că poate e ceva ok. A zis să nu spunem la nimeni ce facem noi. Am ajuns acolo și o mințit, că a zis că ”Veronica a spus că îi este foame și să o pun la masă”. Aici nu este adevărat ce a zis ea. Am luat eu o bucățică, am gustat. Mai era un singur bărbat și două fete. A pus cineva vin în paharul meu și al Veronicăi. Eu am gustat. Eu nu beau. Veronicăi i-a pus un pahar și l-a băut. Bun, nu am zis nimic”, a spus el.

Partenerul de viață al Vulpiței afirmă că Veronica a fost pusă să danseze într-o ipostază intimă.

”Am făcut un dans popular și ce spune Emily: ”Hai să facem baie în jacuzzi”. Eu nu m-am băgat, dar Veronica s-a dus și s-a băgat în jacuzzi. Au schimbat-o în costum de baie. Eu nu am intrat. Una dintre fete m-a udat cu apă. Eu m-am retras și mi-am văzut de treaba mea.

În timpul ăsta, i-a mai pus un pahar de băutură Veronicăi și se amețise. Doamna Mirela, mi-e și oarecum să spun. A pus-o pe Veronica să danseze… nu pot să spun… într-o ipostază intimă și cineva o filma. Iubitul ei filma”, a mai povestit Viorel.

Ce spune Emily Burghelea despre cele întâmplate

„Am sunat-o într-adevăr pe Vulpița, nu pe Viorel, pentru că eu am prieten și nu suni bărbați. I-am invitat la grătar și nu cred că am greșit cu nimic. I-am chemat ca pe niște prieteni, tocmai de aia le-am spus să nu povestească despre chestia asta în emisiune.

La grătarul ăsta nu am vrut să vină niciun cameraman, niciun reporter. Acum la grătar a fost a doua oară când Vulpița mi-a spus că este bătută. Și prima dată când mi-a zis a fost atunci când a dormit la mine. A dormit la mine acasă pentru că se certa cu Viorel. A dormit la fiecare pe rând”, a spus Emily Burghelea pe vlog.

Ce s-a întâmplat la ultima apariție a lui Emily Burghelea la ”Acces Direct”

Emily Burghelea a decis să renunțe la postul de asistentă la emisiunea prezentată de Mirela Vaida la Antena 1, nemulțumită de faptul că unele lucruri nu se spun în show.

Luni, 15 iunie 2020, Emily Burghelea a spus ce o deranjează la emisiunea ”Acces Direct”, chiar înainte de sfârșitul show-ului moderat de Mirela Vaida.

”Mirela, tu știi că Viorel o agresează pe Veronica și noi trebuie să ne facem că plouă? Eu nu pot să trec peste chestia asta, chiar nu pot. A plâns la mine înainte de emisiune. Eu nu pot, chiar nu pot Mirela”, i-a spus Emily Burghelea prezentatoarei de la ”Acces Direct”.

Susține că ea și-a dat demisia

După ce s-a spus că a fost dată afară, Emily Burghelea a replicat, explicând că ea a fost cea care și-a dat demisia.

„Ei spun că m-au dat afară, eu vă atașez aici documentul prin care eu mi-am dat demisia. Da, am spus asta și în direct, doar că m-au tăiat, nu am putut să-mi termin fraza. Ei spun că am plecat la un alt post. În realitate, eu filmez din curte”, a spus Emily Burghelea pe vlog-ul ei.

citește și...