Ce relație are Mihaela Tatu cu fiica ei. ”Învățăm una de la alta! Nu a fost ușor”

24.11.2022, 16:13
Ce relație are Mihaela Tatu cu fiica ei. ”Învățăm una de la alta! Nu a fost ușor”
Ce relație are Mihaela Tatu cu fiica ei

Fosta vedetă de televiziune Mihaela Tatu, în vârstă de 59 de ani, a dat detalii despre fiica sa, Ioana. Aceasta din urmă are 37 de ani și locuiește în Berlin, Germania. ”Am o fată faină! Învățăm una de la alta! Nu a fost ușor”, a dezvăluit, într-un interviu, Mihaela Tatu despre relația dintre ea și fiica sa.

Mihaela Tatu a fost în atenția publicului cu emisiunea ”De 3 X femeie”, pe care a prezentat-o timp de foarte mulți ani. Ulterior, vedeta a moderat și alte emisiuni, după care a renunțat la TV. Acum, Mihaela Tatu a pus bazele unui noi proiect. Ea citeşte poveşti pentru copii și dă glas personajelor de desene animate. În plus, de ceva timp, activează ca trainer pentru vorbitul în public.

În plan personal, Mihaela Tatu a fost căsătorită, însă a ajuns la separare. Din acest mariaj a rezultat o fată, Ioana. Aceasta are 37 de ani și locuiește în Germania, la Berlin. Mihaela Tatu a dat detalii, pentru click.ro, despre fiica sa și despre relația pe care o are cu aceasta.

Ce relație are Mihaela Tatu cu fiica ei. ”Ea este sfetnicul meu, cu ea mă sfătuiesc când e ceva”

„Ea locuiește în Berlin, eu în Oradea! Cum Dumnezeu să fiu cicălitoare? Nu! Am fost, bineînțeles că am fost, sunt mamă! Din dorința de a-i fi bine copilului, stai cu gura pe capul ei, dar nu mai e cazul pentru că e înțeleaptă, ea este sfetnicul meu, cu ea mă sfătuiesc când e ceva pentru că are capacitatea de a se degaja și de a vedea dintr-o perspectivă generală toată situația. Am o fată faină! Învățăm una de la alta! Nu a fost ușor!”, a mărturisit Mihaela Tatu.

”Eu și fiica mea suntem Alfa și Omega. Eu sunt Berbec, ea e Pești. Eu sunt exuberantă și extrovertă, ea e la polul celălalt. Asta nu înseamnă că e tăcută! Nici vorbă! Suntem două femei, însă eu am fost cea care a lăsat, din dorința de a controla, de a fi ironică… Ea s-a deschis după aceea”, a adăugat vedeta.

citește și...