FOTO / Cum arată fiica Mihaelei Tatu. ”Te iubesc cât toată iubirea, copilul meu”

27.02.2022, 16:08
FOTO / Cum arată fiica Mihaelei Tatu. ”Te iubesc cât toată iubirea, copilul meu”
FOTO / Cum arată fiica Mihaelei Tatu. ”Te iubesc cât toată iubirea, copilul meu”

Fosta vedetă de televiziune Mihaela Tatu, în vârstă de 58 de ani, a dat publicității mai multe fotografii cu fiica sa, Ioana, de care este foarte mândră. Fotografiile o înfățișează pe fata vedetei la diferite vârste. ”Te iubesc cât toată iubirea, copilul meu”, a scris Mihaela Tatu într-un mesaj postat pe contul su de socializare.

Mihaela Tatu a fost în atenția publicului cu emisiunea ”De 3 X femeie”, pe care a prezxentat-o timp de foarte mulți ani. Ulterior, vedeta a moderat și alte emisiuni, după care a renunțat la TV. Acum, Mihaela Tatu a pus bazele unui noi proiect. Ea citeşte poveşti pentru copii și dă glas personajelor de desene animate. În plus, de ceva timp, activează ca trainer pentru vorbitul în public.

În plan personal, Mihaela Tatu a fost căsătorită, însă a ajuns la separare, iar în prezent nu este implicată în nio relație sentimentală. Din mariajul pe care l-a avut a rezultat o fată care se numește Ioana. În data de 23 februarie, Mihaela Tatu a aniversat-o pe fiica sa, ocazie cu care a dat publicitățiii, pe contul său de socializare, mai multe fotografii cu Ioana.

Cum arată fiica Mihaelei Tatu. Ce mesaj i-a transmis de ziua ei de naștere

”23 februarie!?Aș avea atât de multe să-ți spun, nu mi-ar ajunge restul… Însă tu, acum, le știi, le simți, le-ai descoperit în drumul tău. Doar atât să mai știi: Te iubesc cât toată iubirea, copilul meu!? La mulți ani, Ioana mea!❤”, a scris Mihaela Tatu în mediul online de ziua de naștere a fiicei sale.

 

 

Într-un interviu la Antena Stars, Mihaela Tatu a vorbit despre fiica sa, Ioana. „Ea a fost designer interior și a descoperit matematica în această poveste și acum studiază informatica”, spunea Mihaela Tatu, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Întrebată dacă își dorește să devină bunică, Mihaela Tatu a spus: „Ceea ce-mi doresc eu nu este obligatoriu să-și dorească și ea deocamdată. Pentru mine este importantă fericirea fiecărui om cu care mă întâlnesc, mai ales a copilului meu”.

citește și...