De ce este Mihaela Tatu singură. ”Nu are ce să caute în fața mea ăla pe care îl intimidez”

01.12.2021, 16:16
De ce este Mihaela Tatu singură. ”Nu are ce să caute în fața mea ăla pe care îl intimidez”
De ce este Mihaela Tatu singură. ”Nu are ce să caute în fața mea ăla pe care îl intimidez”

Fosta vedetă de televiziune Mihaela Tatu, în vârstă de 58 de ani, a fost prezentă la o emisiune în cadrul căreia a făcut declarațiii și despre viața sa sentimentală.  Vedeta nu are un partener în prezent. Aceasta a explicat care este motivul pentru care este singură. ”Nu are ce să caute în fața mea ăla pe care îl intimidez”, a spus Mihaela Tatu.

Mihaela Tatu a fost în atenția publicului cu emisiunea ”De 3 X femeie”, pe care a prezxentat-o timp de foarte mulți ani. Ulterior, vedeta a moderat și alte emisiuni, după care a renunțat la TV. Acum, Mihaela Tatu a pus bazele unui noi proiect. Ea citeşte poveşti pentru copii și dă glas personajelor de desene animate. În plus, de ceva timp, activează ca trainer pentru vorbitul în public.

În plan personal, Mihaela Tatu a fost căsătorită, însă a ajuns la separare. Din acest mariaj a rezultat o fată. Vedeta a vorbit despre viața sentimentală și despre un posibil partener la emisiunea ”Exclusiv VIP”, moderată de Cristi Brancu la postul de televiziune Prima TV.

De ce este Mihaela Tatu singură.  ”Dacă va intra cineva în viața mea, e bine primit”

”Da, este mai greu. Pe de altă parte, îți vorbesc din perspectiva mea, strict a mea, ce fac altele e problema lor. Pentru că am văzut femei speriate pentru că sunt singure, am văzut femei care au mulțumit cerului că sunt singure, eu îți vorbesc din perspectiva mea și punctul meu de vedere. Sunt atât de ocupată… sfera mea profesională este între femei și copii. Unde Dumnezeu să mai găsești pe cineva în acest moment, și social…”, a declarat Mihaela Tatu, potrivit libertatea.ro.

”Nu m-am preocupat. Îți spun cu mâna pe inimă… asta e. Dacă vin, vin, dacă nu vin, nu vin. Nu m-am preocupat, pentru că am treabă de făcut. Vorbesc foarte serios. Dacă va intra cineva în viața mea, e bine primit, însă nu am răgaz să stau… apropo, fiica mea îmi spune: Mă, mamă, mai expune-te și tu că la tine la poartă sună numai poștașul și gunoierul. Fă ceva. Baiul e că nu… Mai zic unii că vin bărbați și eu îi intimidez. Nu are ce să caute în fața mea ăla pe care îl intimidez. La urma urmei sunt doar o femeie care a învățat să se descurce singură, care își vede de treabă, care este independentă, însă o femeie are vulnerabilități, are bucurii, de toate…”, a adăugat aceasta.

citește și...