Ce relație are Carmina cu tatăl ei, Liviu Vârciu. ”Nu o să mă opresc din a spune”

01.09.2022, 17:29
Ce relație are Carmina cu tatăl ei, Liviu Vârciu. ”Nu o să mă opresc din a spune”
Ce relație are Carmina cu tatăl ei, Liviu Vârciu

Liviu Vârciu, în vâstă de4 41 de ani, are trei copii. Fiica sa cea mare, Carmina, a dezvăluit ce relație are cu celebrul său tată și cum a fost afectată de celebrutatea acestuia. „Nu o să mă opresc din a spune că parcă e fratele meu mai mare”, a mărturisit Carmina, în vârrstă de 20 de ani, pe o rețea de socializare.

Cântărețul Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară în anul 2020. Partenera lui de viață, Anda Călin, a adus pe lume un băiețel. Acesta este cel de-al doilea copil al cuplului.  Artistul  fost căsătorit cu fosta prezentatoare de televiziune Adelina Pestrițu.  Liviu Vârciu mai are are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda Călin.

Liviu Vârciu a fost căsătorit cu fosta vedetă de televiziune Adelina Pestrițu. Liviu Vârciu și actuala sa parteneră de viață, Anda Călin, și-au botezat băiețelul, Liviu Matei, în mare secret. Evenimentul a avut loc în data de 3 octombrie 2020 și a fost unul restrâns, la care au participat doar câteva persoane foarte apropiate cuplului. În luna septembrie a anului trecut, Liviu Vârciu și Anda Călin au organizat petrecerea de botez, pe care au amânat-o în 2020 din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Ce relație are Carmina cu tatăl ei, Liviu Vârciu.”Suntem foarte bine și ne înțelegem exact așa cum mi-am dorit”

Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri în mediul online, Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, a explicat ce relație are cu tatăl ei. „Nu o să mă opresc din a spune că parcă e fratele meu mai mare. Suntem foarte bine și ne înțelegem exact așa cum mi-am dorit!”, a dezvăluit Carmina, potrivit revistei Unica.Întrebată dacă faima tatălui ei a afectat-o în vreun fel, Carmina a declarat: „Pe mine, personal, nu m-a schimbat și nici afectat în vreun fel, având în vedere că nu am ținut evidența acestui fapt mai niciodată. Întotdeauna am vrut să fiu plăcută și apreciată pentru mine, nu pentru altceva”.

citește și...