Ce răspuns a dat George Burcea când a fost întrebat dacă există vreo femeie în viața lui. ”Sunt mândru de acest lucru”

11.08.2020, 11:52
Ce răspuns a dat George Burcea când a fost întrebat dacă există vreo femeie în viața lui. ”Sunt mândru de acest lucru”
Ce răspuns a dat George Burcea când a fost întrebat dacă există vreo femeie în viața lui. ”Sunt mândru de acest lucru”

Actorul George Burcea a făcut mărturisiri despre viața sa. De asemenea, acesta a comentat și pe marginea scandalului iscat în urma separării de cântăreața Andreea Bălan.

George Burcea a acordat un interviu pentru revista Unica. Acesta a fost întrebat dacă în acest moment, după separarea de cântăreața Andreea Bălan, există o nouă relație în viața sa. Actorul a evitat un răspuns ferm.

”Da, există mai multe femei în viața mea cărora le datorez iubire, respect și protectie pentru tot restul vieții. O iubesc pe mama că m-a nascut și a avut grijă de mine, pe bunica pentru că m-a crescut și m-a învățat să fac enorm de multe lucruri care-mi prind bine acum și, bineînțeles, pe fosta soție căreia îi mulțumesc pentru cele două fetițe sănătoase și minunate pe care mi le-a oferit. Mai am două fetițe care vor deveni femei, iar rolul meu este acela de a încerca să le conduc pe un drum plin de dragoste și fericire. După cum vedeți, am multe femei în viața mea și sunt mândru de acest lucru”, a spus actorul.

George Burcea a mărturiit și cum se simte după separarea de fosta sa parteneră de viață, Andreea Bălan, mama celor două fetițe ale sale, Ella și Clara.

”În România ești un subiect fierbinte (pentru presă), doar atunci cand te însori, faci copii, divorțezi sau mori. Din păcate, lucrurile care aparțin de domeniul în care activezi, contează puțin…spre deloc. Mie nu-mi place presa de scandal, iar în toată această perioadă nu am oferit nici măcar un singur interviu pentru că știam că ei vor diseca fiecare cuvânt spus de mine. Am preferat să văd de grija fetițelor cât de mult posibil, de teatru, film și scris, iar aceste lucruri mi-au dat o stare emoțională foarte bună. Pot spune că traversez una dintre cele mai bune perioade ale vieții mele. Fac exact ceea ce-mi place, am copiii sănătosi, persoanele dragi aproape, iar acum sunt la Ferma. Asta înseamnă fericire pură. Mulțumesc Lui Dumnezeu pentru tot”, a afirmat el.

Ce spune despre participarea sa la show-ul ”Ferma”

George Burcea este una dintre vedetele din showbiz-ul românesc care vor participa în noul sezon al emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV. Acesta a făcut declarații despre participarea sa la show.

”Nu știu cum mă percepe lumea și nici nu este important pentru mine acest lucru, căci indiferent de ceea ce cred 50% de exemplu, va fi contrazis de alți 50%. Important este ca eu să-mi fac treaba cât mai bine, să muncesc la visul meu, să-mi îndeplinesc scopul pe care mi l-am propus acum mulți ani și, cel mai important, să mă mențin sănătos. Ce vă pot spune, însă, este că nu va fi un personaj Burcea, ci omul George Burcea”, a mai spus George Burcea pentru sursa citată.

citește și...