George Burcea, unul dintre noii concurenți de la ‘Ferma’! Fostul soț al Andreei Bălan luptă pentru marele premiu

10.08.2020, 14:28
George Burcea, unul dintre noii concurenți de la 'Ferma'! Fostul soț al Andreei Bălan luptă pentru marele premiu
George Burcea, unul dintre noii concurenți de la 'Ferma'! Fostul soț al Andreei Bălan luptă pentru marele premiu

Postul de televiziune PRO TV pregătește un nou sezon al emisiunii ‘Ferma’. De data aceasta, 16 concurenți au acceptat una dintre cele mai dificile experienţe prin care o persoană poate trece. Cu toții vor lupta pentru titlul de ‘Fermierul anului’, dar și pentru marele premiu de 50.000 de euro.

Primii competitori au fost deja anunțați, iar printre ei se numără și actorul George Burcea. Fostul soț al Andreei Bălan a acceptat să facă parte din noul sezon ‘Fermieri versus Orășeni’. George Burcea a mărturisit că a învățat încă de mic foarte multe lucruri despre munca la curte, iar acesta va fi un punct forte pentru a răzbi în fermă.

George Burcea, primele declarații

Viața mi-a demonstrat că noi, oamenii, ne putem adapta în orice situație și cu orice caracter, atât timp cât suntem disponibili să înțelegem de ce-ul’. Îmi place foarte mult să tratez orice experiență care mi se dă ca pe un lucru pe care-l fac pentru prima și ultima oară, iar asta voi face în Ferma.’, a declarat George Burcea la PRO TV.

Mihaela Rădulescu, prezentatoarea emisiunii

Prezentatorii emisiunii vor fi tot Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, care li se alătură concurenților pentru a doua oară.

Opt orășeni și opt săteni vor trebui să demonstreze că pot să își testeze propriile limite. În plus, probele fizice vor fi mai intense decât în primul sezon ‘Ferma’, însă concurenții vor încerca din răsputeri să ia titlul de fermierul anului 2020!

‘Cândva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon de „Ferma“. De acolo de unde eram, o țară cu mult mai multe cazuri și probleme legate de Covid decât România, n-am fost foarte convinsă că se va întâmpla. Și, totuși, cu o mobilizare exemplară, PRO TV a reușit să pună în mișcare această producție complicată, dar atât de urmarită de public. Iată-mă convinsă total, impresionată de tot ce s-a făcut pentru protecția concurenților și a echipei și… gata de reluat aventura asta grozavă.

Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei și abia aștept să începem filmările. N-o să mai înghețăm, ca la ultima ediție, dar o să ne confruntăm cu alte „delicii“, pentru că la „Ferma“ viața e grea și plină de surprize, pentru toată lumea. Iubesc amestecul de emoții și, împreună cu Cristi Bozgan, o să ne străduim să-i ghidăm pe concurenți prin propriile neputințe, până o să vadă câte pot cu adevărat să facă, dar să și ducă. Ne vedem în noua Ferma!’, a dezvăluit Mihaela Rădulescu, care se pregătește pentru filmări.

 

citește și...