George Burcea și-a uimit fanii. ”Eu știu cum este să nu ai ce mânca, să nu ai unde dormi”

01.08.2020, 11:05
George Burcea și-a uimit fanii. ”Eu știu cum este să nu ai ce mânca, să nu ai unde dormi”
George Burcea și-a uimit fanii. ”Eu știu cum este să nu ai ce mânca, să nu ai unde dormi”

Actorul George Burcea s-a implicat într-un proiect care îi ajută pe copiii aflați în nevoie.

Fostul partener de viață al cântăreței Andreea Bălan, actorul George Burcea, a decis să se implice într-un poriect care îi află pe copiii aflați în nevoie. Cu această ocazie, acesta le-a făcut fanilor săi de pe rețelelel de socializare și câteva dezvăluiri din trecutul său.

”Începând de astazi voi fi parte din echipa @salvaticopiii_iasi , iar împreunã ne dorim să-i ajutam pe cei 120 de copii care frecventeazã zilnic centrul pentru a lua o masa caldã sau a participa la diferite activități extrascolare.

Din fericire eu stiu cum este sã nu ai ce mânca ( sau sã mãnânci din gunoi), sã nu ai unde dormi sau sã provii dintr-o familie dezorganizatã care nu poate sã-ți ofere tot ceea ce ai nevoie pentru a dezvolta maturul de mâine.

Tot din fericire eu am depãsit acele momente, iar astazi imi doresc sã fiu lângã voi, așa cum multi au fost lângã mine în acea perioadã. Vã multumesc din inimã cã m-ați ales”, este mesajul transmis de George Burcea pe contul său de Instagram.

Ce se întâmplă în relația dintre George Burcea și Andreea Bălan

Andreea Bălan este în divorț cu fostul ei partener de viață, actorul George Burcea, împreună cu care are două fetițe, Ella și Clara. Apropiații susțin că în  ultimele luni, de când au luat decizia de a se separa, cei doi abia dacă au mai schimbat câteva vorbe.

”Andreea Bălan a depus actele în aprilie, dar, probabil, că primul termen, cel în care speră să se și termine divorțul ca proces, va fi stabilit prin septembrie. NU au nimic de împărțit, el va pleca din relație așa cum a intrat, iar ea abia așteaptă să se termine chestiunile procedurale. Deja îl numește pe George Burcea ca fiind fostul ei soț”, au declarat surse pentru wowbiz.ro, citate de revista Viva.

”Nu știu dacă au mai schimbat zece vorbe în ultimele luni. Adică, atunci când George Burcea vine la Andreea Bălan acasă, ea pleacă, îl lasă cu fetițele lor, dar supravegheați de mama ei. Îi ransmite mesaje prin mama ei, dar doar dacă este necesar să îi spună ceva. La telefon, oricum, nu mai vorbesc, dar nici nu au ce…”, au adăugat sursele respective.

 

 

citește și...