Reacția Andreei Bălan după ce s-a spus că i-ar fost infidelă lui George Burcea. ”E foarte urât ce face”

11.08.2020, 08:54
Reacția Andreei Bălan după ce s-a spus că i-ar fost infidelă lui George Burcea. ”E foarte urât ce face”
Reacția Andreei Bălan după ce s-a spus că i-ar fost infidelă lui George Burcea. ”E foarte urât ce face”

Cântăreața Andreea Bălan a decis să lămurească lucrurile după ce s-a spus că i-ar fi fost infidelă lui George Burcea, fostul său partener de viață, cu care are două fetițe.

Andreea Bălan și George Burcea se află în divorț. Zilele acestea, au apărut zvonuriu conform cărora cântăreața i-ar fi fost infidelă celui care i-a fost partener de viață. Artista a decis să pună lucrurile la punct și a făcut declarații în acest sens.

George Burcea ar fi insinuat că artista nu ar fi fost fidelă în timpul căsniciei lor.

„Eu în toate relațiile mele am fost fidelă. Și în această relație cu tatăl copiilor mei, eu am fost fidelă. Mi se pare foarte urât că vrea să îmi discrediteze imaginea insinuând că aș fi fost infidelă. Noi suntem despărțiți de 8 luni de zile și fiecare este liber să facă ce vrea. E foarte urât ce face. Eu absolut în toate relațiile mele am fost fidelă. Niciodată nu s-a pus problema de așa ceva”, a declarat Andreea Bălan pentru spynews.ro.

„Eu am fost o doamnă și nu am declarat mai nimic despre despărțirea noastră, tocmai ca să protejez fetele și să nu afle ele toate dedesubturile dintre noi. Dar nu îmi place să se insinueze ceva ce nu este adevărat, deci, evident, ies și spun care este adevărul”, a completat vedeta.

Mesaj clar pe rețelele de socializare

Andreea Bălan a transmis un mesaj categoric și pe contul său de socializare, în care explică lucruri mai puțin știute despre ce s-a întâmplat în ultima perioadă de timp între ea și george Burcea. Aceasta a afirmat că a vrut să plece în vacanță în Grecia cu fetițele și a avut nevoie de împuternicire nortarială din partea fostului ei partener de viață, pe care însă nu l-a putut contacta pentru că acesta se află la filmări pentru show-ul ”Ferma”.

 

”Dragii mei,
Având în vedere apariția unor articole tendențioase în presă care îmi tulbură viață de familie, articole menite să amplifice divorțul meu și să mă discrediteze în opinia publică, mă simt nevoită să vin cu următoarele precizări:

Nu de puține ori în cariera mea de peste 20 de ani, am fost atacată pe nedrept și a trebuit să mă apăr.  Armura mea a fost intodeauna adevărul și voi continuă să vă spun direct și sincer prin ce trec păstrând discreția necesară protecției fetelor mele.

Acum 6 zile am primit cadou de la o agenție de voiaj o vacanță de 7 zile (22 august-29 august) în Grecia pentru mine, Ella, Clara și mamă mea.
Pentru a părăsi țara împreună cu fetele mele, așa cum este legal, aveam nevoie de o împuternicire notarială din partea tatălui lor.
L-am contactat telefonic pe tatăl copiilor, însă la telefon mi-a răspuns un prieten, care mi-a spus că se află la filmarea unei emisiuni și că este imposibil de contactat până la jumătatea lunii septembrie.

Am luat legătura telefonică cu producătorii emisiunii respective, pentru a-i întreba dacă există posibilitatea că un notar pubilc să ajungă la locul filmării pentru semnarea actelor.  Mi s-a comunicat, tot telefonic, că această posibilitate nu există întrucât concurenții se află în izolare strictă și nu au acces la nicio cale de comunicare.  În nicio clipă nu am sugerat sau dat de înțeles că-mi doresc înlăturarea lui din emisiunea respectivă sau orice alt proiect. Din contra, mă bucur pentru realizările lui, având în vedere că și el are resonsabilități egale față de copiii noștri.

Am înțeles situația și din experiență știu cum funcționează aceste emisiuni.  Astfel am refuzat vacanaă primită în Grecia și am optat pentru un sejur pe litoral în România săptămâna viitoare cu copiii mei. Având în vedere că mi-am trăit mereu viață după principii solide și morale, sunt sigură că și de această data, adevărul va ieși la iveală”, a explicat artista în mediul online.

 

 

citește și...