Ce răspuns a dat Anca Țurcașiu când a fost întrebată despre vedetele care nu au ce căuta în showbiz

25.04.2021, 10:34
Ce răspuns a dat Anca Țurcașiu când a fost întrebată despre vedetele care nu au ce căuta în showbiz
Ce răspuns a dat Anca Țurcașiu când a fost întrebată despre vedetele care nu au ce căuta în showbiz

Cântăreața Anca Țurcașiu a spus care sunt, din punctul său de vedere, vedetele care nu au ce căuta în showbiz-ul autohton.

Anca Țurcașiu a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a răspunde celor mai incomode întrebări, la rubrica săptămânală “Spui tot sau îți ia gura foc?!” din cadrul emisiunii pe care acesta o moderează la postul de televiziune Pro TV.

“Spune numele a trei vedete care crezi că nu au ce căuta în showbiz-ul românesc”, a fost întrebată Anca Țurcașiu. Răspunsul artistei a fost: Bianca Drăgușanu și Andreea Tonciu.

„Eu îmi asum să răspund la această întrebare”, a mai spus Anca Țurcașiu la emisiunea ”La Măruță”.

Anca Țurcașiu a divorțat după 22 de ani de mariaj

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela. Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, în data de 20 iulie 2020.

De curând, artista a vorbit despre viața sa din prezent, după ce a trecut peste divorț.

„Mi-am dat seama că totul se întâmplă în viața mea cu un anumit scop. Trebuie luate deciziile atunci când e momentul să o faci. Eu acum trăiesc o nouă viață. Sunt Anca Țurcașiu și m-am născut din nou. Am învățat să mă iubesc, să fiu puternică. Eu am fost fericită. Nu am mimat fericirea. Lucrurile s-au întâmplat într-un anume fel într-un moment al vieții mele și a trebuit să învăț să mă ridic”, a declarat Anca Țurcașiu.

citește și...