Ce porecle le-a dat Oana Zăvoranu vedetelor. Incredibil cum i-a spus lui Laurențiu Reghecampf!

29.10.2021, 12:28
Ce porecle le-a dat Oana Zăvoranu vedetelor. Incredibil cum i-a spus lui Laurențiu Reghecampf!
Ce porecle le-a dat Oana Zăvoranu vedetelor. Incredibil cum i-a spus lu Laurențiu Reghecapmf!

Oana Zăvoranu, în vârstă de 48 de ani, a fost prezentă la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro Tv. Acesta a fost pusă să caracterizeze și să dea porecle mai multor vedete din showbiz-ul românesc. Referindu-se la antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, Oana Zăvoranu a spus: ” Bălălică-Bălălau – e băiat bun, dar asta îmi inspiră”.

Invitată la emisiunea ”La Măruță”, Oana Zăvoranu a făcut show. La un moment dat, Oana Zăvoranu a dar și ”nume” câtorva vedete din showbiz-ul românesc. Despre antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf, vedeta a spus: “Bălălică-Bălălau – e băiat bun, dar asta îmi inspiră”.

De asemenea, ea i-a dat o po0reclă și lui Ilie Năstase – “Iliuță , ce să zic, e Fulgerică”, iar despre Adrian Mutu a afirmat: “Îmi inspiră un macac”.

Ce porecle le-a dat Oana Zăvoranu vedetelor. Ce a spus despre Elena Băsescu

“Mutulică”, a comentat Oana Zăvoranu despre Elena Băsescu. Despre Cristina Ich a spus scurt: “Câh”, iar despre Ana Morodan – “Frankenstein”.

Potrivit wowbiz.ro, la emisiunea lui Cătălin Măruță, Oana Zăvoranu a atacat-o și pe Andreea Marin, făcând referire la promovarea unor produse în mediul online:  ”Când faci reclamă la ceva care nu te umilește, atunci e ok. Când eu sunt cu priza în mână dar atunci când mă contactezi zici că ai 300 de asistente, nu e ok. Marin (n.r. Andreea Marin) face reclame la perii de WC. Am murit în momentul ăla. De ce nu spui: „Mie îmi place să mă cufuresc și de aia folosesc?” Pai, în momentul ăla mai poți să fii divă?”.

Oana Zăvoranu e căsătorită cu Alex Ashraf

Oana Zăvoranu are două mariaje la activ. Vedeta a fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Cei doi nu au copii, însă Oana Zăvoranu a mărturisit că își dorește acest lucru.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au aniversat în luna septembrie a acestui ani, patru ani de căsnicie. Nași le-au fost omul de afaceri Silviu Prigoană și actuala sa parteneră de viață, Mihaela Prigoană. Silviu Prigoană și Mihaela s-au căsătorit în mare secret pe 8 martie 2016, după ce s-au logodit în Las Vegas.

citește și...