Ce planuri are Mihai Trăistariu în carieră. ”Și el e ocupat, și eu am fost foarte ocupat, dar am pus deja problema și el a fost de acord, și eu am fost de acord”

17.08.2022, 16:47
Ce planuri are Mihai Trăistariu în carieră. ”Și el e ocupat, și eu am fost foarte ocupat, dar am pus deja problema și el a fost de acord, și eu am fost de acord”
Ce planuri are Mihai Trăistariu în carieră

Cântărețul Mihai Trăistariu, în vârstă de 42 de ani, a expliocat ce planuri are în ceea ce privește cariera sa muzicală. Acesta vrea să colaboreze din nou cu Costi Ioniță, cel alături de care a ântat în trupa Valahia. ”Și el e ocupat, și eu am fost foarte ocupat, dar am pus deja problema și el a fost de acord, și eu am fost de acord”, a declarat Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu a cunoscut succesul în urmă cu ani, când făcea parte din trupa Valahia, una dintre cele mai de succes formații de pe scena artistică din România de la sfârșitul anilor ’90.  Trupa Valahia a fost înființată în vara anului 1998, fiind formată din trei membri: Dorin Topală, Costi Ioniță și Laura, aceasta din urmă părăsind relativ repede formația, pentru a se dedica muzicii de operă. Ulterior a fost cooptat Mihai Trăistariu, câștigător la secțiunea interpretare a Festivalului de la Mamaia. În luna mai 1999, apare primul album al trupei, intitulat “Valahia”. Deși cu mare succes la public, trupa Valahia s-a destrămat după câțiva ani, iar ulterio Mihai Trăistariu a urmat cariera solo. În ceea ce privește viața sentimentală, Mihai Trăistariu nu este căsătorit.

Mihai Trăistariu a vorbit, la postul de televiziune Antena Stars, despre planurile pe care le are în ceea ce privește cariera sa. Acesta a declarat că își dorește să colaboreze din nou cu Costi Ioniță și ar vrea să scoată pe piață o manea.

Ce planuri are Mihai Trăistariu în carieră. ”Nu s-a concretizat încă pentru că nu am stat eu cu gura pe el ca să trag puțin de el”

”I-am zis anul trecut lui Costi Ioniță: ”Măi, ce ar fi să îmi faci și mie o manea?” și a zis ”Hai, frate, să facem!” Nu s-a concretizat încă pentru că nu am stat eu cu gura pe el ca să trag puțin de el. Probabil și el e ocupat, și eu am fost foarte ocupat, dar am pus deja problema și el a fost de acord, și eu am fost de acord. Și mi-a și zis: ”Ar trebui să cânți în duet cu un manelist celebru pentru început, ca să intre mai repede piesa în trending”, și i-am zis: ”Facem cu cine vrei tu duet””, a declarat Mihai Trăistariu, potrivit spynews.ro.

”Urmăresc trending-ul și observ că, de câțiva ani, manelele rămân în vogă și chiar dacă, hai să fiu cinstit, eu m-am lăsat exact odată cu manelele, în anii 2000, când eram în trupa Valahia și am debutat cu Costi Ioniță, el a inventat manelele în România. A preluat de afară ritmurile acestea orientale, arabe, turcești, și cu cuvinte în limba română, ele au prins.(…) Eu am o școală de muzică și îmi fredonează manele. Copiii din noua generație ascultă manele și atunci am concluzionat că ele nu vor mai dispărea vreodată. Am văzut pe net filmulețe și din China, deci și chinezii au manele”, a adăugat acesta.

citește și...