Ce planuri are Cătălin Botezatu. ”Spre bătrânețe, am făcut deja niște achiziții în acest sens”

09.05.2022, 11:43
Ce planuri are Cătălin Botezatu. ”Spre bătrânețe, am făcut deja niște achiziții în acest sens”
Ce planuri are Cătălin Botezatu. ”Spre bătrânețe, am făcut deja niște achiziții în acest sens”

Designerul Cătălin Botezatu, în vârstă de 55 de ani, a  vorbit, în cadrul unei emisiuni de la postul de televiziune Antena Stars, desprte planurile pe care le are de a se muta la un moment dat din România. Creatorul de modă a dezvăluit care este locul unde își dorește să se retragă. ”Spre bătrânețe, am făcut deja niște achiziții în acest sens”, a spus acesta.

Cătălin Botezatu a mărturisit, la emisiunea ”Star Magazin”, de la Antena Stars, unde plănuiește să se retragă peste câțiva ani.

Creatorul de modă ar vrea să se mute din România în Bali.

Ce planuri are Cătălin Botezatu. ”Aș vrea, poate să fie la anul, poate să fie peste 10 ani”

„Spre bătrânețe, am făcut deja niște achiziții în acest sens, mă voi retrage în Bali, am spus-o deja. Acolo voi construi un hotel boutique de care chiar să am grijă”, a declarat Cătălin Botezatu, citat de spynews.ro.

”Bine, nu știu când, aș vrea, nu am spus că știu. Aș vrea, poate să fie la anul, poate să fie peste 10 ani”, a completat designerul.

Cătălin Botezatu, mare pasionat de călătorii

Cătălin Botezatu este mare pasionat de călătorii, de-a lungul vremii vizitând cele mai frumoase și mai exotice locuri din lume. ”Anul trecut, cred că am stat în România mai puțin de o lună. Anul acesta cred că am stat pe aici, prin țară, cam două săptămâni cu totul, am schimbat efectiv bagajele… Am fost și în timpul pandemiei plecat foarte mult în țările în care se putea merge, în Egipt mai mult. Stau cât mai puțin în țară pentru că e mai bine, mai ales în vremurile astea”, a declarat creatorul de modă pentru click.ro.

”Sunt plecat într-una, dar sunt plecat într-una de pe la 18 ani, de când eram model și lucram ca model. Deplasările mele la Moscova erau de cel puțin 4-5 ori pe an. În Germania am mers iar de foarte multe ori. După care am mers în foarte multe vacanțe! Acum, gândește-te, să mergi de 14 ori în Bali, de 15 ori Maldive, în Egipt nu ami vorbim, în Islanda de vreo șase ori. Am văzut globul pământesc de la Polul Nord la Polul Sud și de la Est la Vest. N-am pierdut timpul. De la 18 ani, mă plimb în toată lumea!… Îmi plac foarte mult croazierele, am fost în peste 20 de croaziere”, a mai povestit designerul pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...