Ce ocupație are acum Iuliana Luciu. Renunță sau nu la televiziune?

13.08.2022, 13:21
Ce ocupație are acum Iuliana Luciu. Renunță sau nu la televiziune?
Ce ocupație are acum Iuliana Luciu

Iuliana Luciu, în vârstă de 35 de ani, și-a găsit o nouă ocupație. Aceasta și-a găsit vocația de DJ. Sora cea mică a Nicoletei Luciu a mixat muzică într-un club select din Monaco, în fața unui public numeros. Iuliana Luciu a ținut să lămurească lucrurrile în ceea ce privește eventualitatea de a renunța la televiziune.

În urmă cu câteva zile, Iuliana Luciu a postat câteva fotografii în care apare în postura de DJ.

Aceasta a mixat muzică în fața unui public numeroas într-un club select din Monaco.

Ce ocupație are acum Iuliana Luciu. ”Nu am de gând să renunț la televiziune, chiar dacă munca mea de DJ este una serioasă și permanentă”

”Lucille c’est moi” Proiectul meu de suflet, muncit la greu, a devenit realitate – DJ invitat la Monaco! Lucille c’est moi!  Aseară a fost despre muzica mea și Monaco!!!”, a scris Iuliana Luciu pe contul său de socializare.

Ulterior, aceasta a ținut să explice că nu are de gând să renunțe la televiziune, cel puțin deocamdată: ”Am fost intrebata dacă am renuntat la televiziune. Nu am de gând să renunț la televiziune, chiar dacă munca mea de DJ este una serioasă și permanentă. Pot să mă implic cu maximă energie și bucurie în amândouă, fără probleme… Deocamdată 😘”.

Iuliana Luciu a fost concurentă la ”Asia Express”

Iuliana Luciu și-a amintit de perioada în care a participat la emisiunea ”Asia Express”, moderată de Gina Pistol și difuzată de postul de televiziune Antena 1. Margherita de la Clejani a participat în cel de-al doilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, unde a făcut echipă cu Iuliana Luciu, sora mai mică a Nicoletei Luciu. Iuliana Luciu și Margherita de la Clejani au fost nevoite să părăsească show-ul ”Asia Express” după ce fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a avut probleme de sănătate. Inițial, Iuliana Luciu trebuia să participe la emisiune alături de sora sa, Nicoleta. Iuliana Luciu a povestit despre acea perioadă pentru doinitaoancea.ro.

“Povestea despre care le voi povesti nepoților (sper că o să ajung și acolo ?) este una pe care o trăiești o dată în viață. Aventura despre care vreau să vă povestesc este cea trăită la Asia Express. Pentru început ideea era să plec în aventura vieții mele alături de Nicoleta pe un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Din păcate, ne-am retras pe ultima sută de metri cu părere de rău. Am fost tristă și m-am gândit că nu o să mai am ocazia să trăiesc emoțiile show-ului… La un an după, am primit un telefon de la Producție și am fost întrebată dacă vreau să merg în următorul sezon. Eram atât de fericită că am rămas blocată preț de câteva secunde, după care am spus un DA clar și răspicat de parcă eram cerută în căsătorie. De data asta traseul era prin Sri Lanka și India, destinații care nu fuseseră niciodată pe lista mea de călătorie. Colega mea de această dată fiind Margherita”, a mărturisit Iuliana Luciu.

citește și...