Ce nume a ales Culiță Sterp pentru bebelușul său. ”Înseamnă cel iubit de popor, cel care are milă”

18.07.2021, 16:06
Ce nume a ales Culiță Sterp pentru bebelușul său. ”Înseamnă cel iubit de popor, cel care are milă”
Ce nume a ales Culiță Sterp pentru bebelușul său. ” Înseamnă cel iubit de popor, cel care are milă”

Culiță Sterp a devenit tătic pentru prima oară în luna iunie a acestui an. partenera lui de viață, Daniela Iliescu, a adus pe lume un băiețel. Culiță Sterp a dezvăluit acum ce nume a ales pentru moștenitorul său. ”Înseamnă cel iubit de popor, cel care are milă”, a spus artistul despre numele ales pentru fiul său.

Culiță Sterp a fost unul dintre concurenții care au făcut parte din echipa Faimoșilor de la emisiunea ”Survivor România”. Acesta a fost descalificat din competiție, după ce a mărturisit că nu mai vrea să participe la concurs pentru că își dorea enorm de mult să fie alături de iubita sa, Daniela Iliescu, care era însărcinată și urma să nască. Culiță Sterp și partenera sa au devenit părinți în data de 17 iunie.

În cadrul unui vlog publicat pe YouTube, Culiță Sterp a dezvăluit ce nume a ales pentru băiețelul său și al Danielei Iliescu.


Ce nume a ales Culiță Sterp pentru bebelușul său. ”Știți cum îl cheamă?! Sterp Milan!”

Băiețelul lui Culiță Sterp se numește Milan. “Știți cum îl cheamă?! Sterp Milan! Înseamnă cel iubit de popor, cel care are milă”, a spus acesta, potrivit click.ro.

Culiță Sterp a mai dezvăluit că întâi va face botezul, după cum va urma nunta cu Daniela Iliescu: “Ne-am dorit copilul, nu a fost ceva accidental. Chiar dacă nu suntem căsătoriți, o să vină și asta, dar nu vreau să stric surpriza. Vreau să o cer, dar nu vreau să spun când. Prima oară o să facem botezul și după aceea nunta”.

Cum a început povestea de dragoste dintre Culiță Sterp și Daniela Iliescu


Culiță Sterp și Daniela Iliescu s-au cunoscut în perioada liceului. „În clasa a 9-a nu ne-am înțeles foarte bine. În clasa a 11-a, a 12-a ne-am apropiat cel mai mult. Am ajuns să fim prieteni foarte buni prieteni pentru că eram cei mai buni. Eu eram cel mai nebun de la băieți, ea era cea mai nebună de la fete. A venit la majoratul meu. Mie îmi plăcea de ea din liceu, dar îmi era rușine să îi spun. Nu poți să treci din friendzone. Ea avea iubit în clasa a 12-a, când îmi plăcea mie de ea. O vedeam cea mai frumoasă, e cea mai frumoasă”, a povestit Culiță Sterp.Cei doi au reluat relația în 2020. „Ca să se înțeleagă din start. Eu când am început să vorbesc cu Daniela nu eram cu fosta mea soție. Ne-am întâlnit la o cabană la munte, după ce am venit de la o cântare. Ea a crezut că vreau doar o aventură. Nu prea mă băga în seamă. I-am arătat că îmi place de ea și vreau să vă spun că a trecut mult timp până să ne pupăm măcar. Momentele alea de la început au fost cele mai frumoase, când stăteam la povestit. Îmi era rușine să o pup și aveam fluturi în stomac”, a mai spus acesta.

„La început i-am zis că nu mă văd cu el, strict din cauza stilului de viață. Îmi era frică mai mult, dar începea să îmi placă de el”, a declarat și Daniela Iliescu.

 

citește și...