Culiță Sterp a devenit tătic pentru prima dată! Iubita lui a născut un băiețel sănătos

17.06.2021, 19:02
Culiță Sterp a devenit tătic pentru prima dată! Iubita lui a născut un băiețel sănătos
Culiță Sterp a devenit tătic pentru prima dată! Iubita lui a născut un băiețel sănătos

Bucurie imensă pentru Culiță Sterp! Iubita lui, Daniela Iliescu, a născut, miercuri 16 iunie, un băiețel perfect sănătos. Micuțul a cântărit 4 kilograme la naștere. 

Daniela Iliescu a ales să nască natural la un spital de stat din Cluj. Bebelușul a primit nota 10 la naștere, anunță wowbiz.ro.

Culiță Sterp a ajuns la timp în România, după ce a fost descalificat de la ‘Survivor România’. Artistul a anunțat că după ce își va boteza copilul, se va însura cu Daniela.

Culiță Sterp a devenit tătic

“Chiar dacă nu suntem încă căsătoriți, o să vină și asta, dar nu vreau să stric surpriza. Vreau să o cer, dar nu vreau să spun când. Prima oară o să facem botezul și după aceea nunta”, a mărturisit Culiță Sterp, într-un vlog postat de cei doi în mediul online.

Culiță Sterp și Daniela Iliescu se cunosc din perioada liceului, însă abia în 2020 au devenit un cuplu.

Înainte ca Daniela Iliescu să nască, Culiță Sterp a intrat în direct prin Skype la emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, unde a făcut declarații.

“Este cea mai grea perioadă din viața mea. Eu, când am plecat la Survivor, am crezut că nu voi rezista mai mult de două, trei luni. Când am văzut că s-au făcut cinci luni, am zis: aoleo, se naște băiatul meu! Mai ales în ultima lună, o visam pe Daniela. Am visat că a născut și că băiatul meu avea 7 ani și a venit la Survivor. Îmi statea gândul numai acasă. Nu mai puteam continua. Aici e premiul Survivor, la ea în burtă! Mama și-a dorit să vin cu trofeul acasă, dar a recunoscut și ea că trofeul meu e copilul. Dacă nu era situația de așa natură, mă vedeam câștigător! Aveam foarte mulți susținători, mă votau și mai tare când am zis că vreau să plec. Am slăbit 17 kilograme în Dominicană. Am avut 105 când am plecat, și acum am 88”, a declarat Culiță Sterp, notează click.ro.

citește și...