Culiță Sterp a abandonat competiția ‘Survivor’ și a fost descalificat! Se întoarce la iubita gravidă

30.05.2021, 10:45
Culiță Sterp a abandonat competiția 'Survivor' și a fost descalificat! Se întoarce la iubita gravidă
Culiță Sterp a abandonat competiția 'Survivor' și a fost descalificat! Se întoarce la iubita gravidă

Culiță Sterp a abandonat competiția ‘Survivor România’! Faimosul a fost descalificat, deși era unul dintre favoriți la marele premiu.

Solistul a refuzat să mai intre pe traseu, pentru că își dorea să ajungă cât mai repede acasă la iubita gravidă. Daniela Iliescu urmează să aducă pe lume un băiețel. Culiță Sterp a mărturisit în repetate rânduri că nu își mai dorește să stea la ‘Survivor’.

Culiță Sterp a ieșit de la ‘Survivor’

„Vreau să spun ceva, să-mi cer scuze echipei mele, oamenilor de acasă și celor de aici. Nu cer milă nimănui, cer doar înțelegere. Din secunda asta, eu, Culiță Sterp, nu mai intru pe niciun traseu Survivor până nu ajung acasă alături de copilul eu și soția mea. Nu știu cum o să se realizeze. Nu vreau să fac vreo nebunie, să plec prin junglă. Vreau să se găsească o soluție să ajung acasă. Dacă nu, o să fiu nevoit să plec iar în junglă și-mi asum orice risc până ajung la civilizație să iau legătură cu ea și să ajung acasă. Din secunda asta nu mai intru pe niciun traseu. Sper să fiu înțeles de oameni și de echipă și să nu fiu judecat”, a spus Culiță Sterp.

Consiliul de nominalizare a anunțat că artistul a fost descalificat.

“Am luat o decizie în ceea ce-l privește pe Culiță. Motivele sunt de înțeles. Prima dată în viață se naște băiatul lui și își dorește să facă parte din acest eveniment, însă suntem la Survivor. Decizia noastră este aceea de a-l descalifica. Din acest moment, Culiță nu mai face parte din  competiția  Survivor România. Mâine înainte de joc, Culiță va avea ocazia să-și ia rămas bun de la Faimoși și Războinici”, a anunțat Dan Pavel, prezentatorul emisiunii.

Culiță Sterp vrea să asiste la nașterea copilului său

„Am ajuns până aici, m-am uimit și pe mine și pe familia mea. Din păcate nu mai pot continua, pentru că se apropie momentul când voi deveni tătic și trebuie să fiu lângă Daniela. M-am simțit vinovat că nu am fost lângă ea. O visam în fiecare noaptea, pe mama și pe frații mei, pe care nu i-am mai văzut de cinci luni. A fost experiența vieții mele. M-a învățat multe lucruri, m-a schimbat și mă simt un om schimbat”, a spus Culiță, după ce a aflat că a fost descalificat.

 

citește și...