Ce meserie și-ar fi dorit să aibă Cabral. ”Nu e niciun mișto. Dar n-a fost să fie”

04.03.2022, 14:32
Ce meserie și-ar fi dorit să aibă Cabral. ”Nu e niciun mișto. Dar n-a fost să fie”
Ce meserie și-ar fi dorit să aibă Cabral. ”Nu e niciun mișto. Dar n-a fost să fie”

Cabral Neculai Ibacka, cunoscut drept Cabral, a dezvăluit, în cadrul unui podcast ce meserie i-ar fi plăcut să iabă dacă nu ajungea în televiziune. Prezentatorul TV, în vârstă de 44 de ani, ar fi dorit să fie șofer pe ambulanță. ”Nu e niciun mișto aici, mi-am propus să mă fac șofer de ambulanță, dar n-a fost să fie”, a spus el.

Cabral este cunoscut publicului tespectator din postura de prezentator de televiziune.

Acesta a dezvăluit, la un podcast al canalului de YouTube Porc TV ce meserie i-ar fi plăcut să aibă dacă nu ajungea la TV. Acesta a dezvăluit că și-ar fi dorit să fie șofer pe ambulanță.

Ce meserie și-ar fi dorit să aibă Cabral. ”Eu mi-am dorit să salvez oameni, numai că, după ce am înțeles ce înseamnă Școala de Medicină, mi-am dat seama că sunt prea prost pentru asta”

„Șofer de ambulanță, asta mi-am dorit să fiu! Deci eu mi-am dorit să salvez oameni, numai că, după ce am înțeles ce înseamnă Școala de Medicină, mi-am dat seama că sunt prea prost pentru asta și am zis măcar să fiu ăla care duce oamenii, care salvează foarte repede. Nu e niciun mișto aici, mi-am propus să mă fac șofer de ambulanță, dar n-a fost să fie”, a detaliat Cabral, potrivit libertatea.ro.

”Acum sunt voluntar la Serviciul de Ambulanță București-Ilfov, are un program și sunt mai mulți oameni în București care sunt învățați și, atunci când se întâmplă ceva, avem o aplicație și sună telefonul și de obicei, fiind în zona respectivă, ajungi înaintea ambulanței și acordăm primul ajutor până vin salvatorii adevărați”, a adăugat el.

Cabral are trei copii din două căsnicii

Cabral și Andreea Ibacka au devenit părinți pentru prima dată în data de 5 decembrie 2018, atunci când a venit pe lume Namiko. Cei doi s-au căsătorit în anul 2011, după o relație de trei ani. Prezentatorul de televiziune Cabral a mai fost căsătorit cu Luana Ibacka. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Inoke.

Cabral, alături de soția sa, Andreea Ibacka

În data de 5 octombrie 2021, Andreea Ibacka a devenit mămică  pentru a două oară. Vedeta a adus pe lume un băiețel. Cabral a anunțat că a ales numele Tiago pentru fiul său și al actualei sale soții, Andreea Ibacka.

citește și...