Ce meserie are Alex Velea. ”Sper să nu profesez niciodată”

29.03.2022, 15:39
Ce meserie are Alex Velea. ”Sper să nu profesez niciodată”
Ce meserie are Alex Velea. ”Sper să nu profesez niciodată”

Cântărețul Alex Velea, în vârstă de 37 de ani, a dezvăluit pentru ce prrofesie s-a pregătit și ce meserie are de fapt. ”Sper să nu profesez niciodată. Sincer să fiu o parte din colegii mei chiar fac treaba asta și probabil o fac bine”, a mărturisit partenerul de viață al cântăreței Antonia la o emisiune de televiziune.

Alex Velea a dezvăluit, la o emisiune de televiziune, ce meserie are în realitate.

Artistul este inginer, însă a afirmat că nu își dorește să profeseze în acest domeniu.

Ce meserie are Alex Velea. ”Am terminat facultatea, dar cu greu. Sunt inginer”

”Am terminat facultatea, dar cu greu. Sunt inginer, dar sper să nu profesez niciodată. Sincer să fiu o parte din colegii mei chiar fac treaba asta și probabil o fac bine. Mă pricep și eu în a construi, de exemplu mi-au lăsat ai mei un birou pe mână și le-am zis să nu-și facă griji că o să-l montez eu, nu e mare șmecherie. Bineînțeles că n-am reușit să fac asta și i-am cerut ajutorul unui prieten de-al meu. Eram tânăr, aveam vreo 20, 21 de ani și stăteam într-o camera până când la final știu că n-am fost în stare să punem cipurile alea și tot ce trebuia noi să unim, dar le-am bătut în cuie”, a declarat Alex Velea, citat de spynews.ro.

„Dacă mă pune cineva să schimb o priză nu sunt în stare, adică mi-e teamă. De când sunt inginer am montat patru șezlonguri la mine acasă. Mie îmi e drag când fac ceva, dar mi se pare că sunt neîndemânatic, adică chiar dacă e mic ce fac mi se pare că am făcut ceva extrem de notabil și spun „uite că sunt în stare să fac și eu”. Eu știu mai bine să cânt, să dansez, să fac orice altceva”, a completat acesta.

Alex Velea se iubește cu Antonia

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul.

citește și...