Ce meniu are Monica Anghel de Crăciun. ”Oricum se face imediat și doar eu mănânc din el”

07.12.2022, 16:34
Ce meniu are Monica Anghel de Crăciun. ”Oricum se face imediat și doar eu mănânc din el”
Ce meniu are Monica Anghel de Crăciun

Cântăreața Monica Anghel, în vârstă de 51 de ani, a  dezvăluit ce meniu va avea pe masă cu ocazia Crăciunului. Vedeta a ales preparate speciale, potrivit stlului de viață pe care l-a adoptat în ultima perioadă de timp. ”Oricum se face imediat și doar eu mănânc din el”, a dat detalii Monica Anhel în cadrul unui interviu.

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din industria muzicală din România. În plan personal, Monica Anghel este căsătorită în prezent cu Marian Caraivan, împreună cu care are un băiețel, Aviv. Vedeta a mai fost măritată cu medicul Andrei Carandino.

În ultimii ani, Monica Anghel a slăbit foarte mult. Vedeta a adoptat un stil de viață cât se poate de sănătos, astfel că și meniul de Crrăciun va fi unul care să nu îi pună în pericol silueta.

Ce meniu are Monica Anghel de Crăciun. ”O să-mi fac însă două dulciuri”

Monica Anghel a explicat, pentru revista Unica, ce specialități va găti pentru masa de Crăciun: ”Eu o să-mi fac niște sarmale în foi de viță fără orez și niște mușchi de porc la grătar, că oricum se face imediat și doar eu mănânc din el. O să-mi fac însă două dulciuri. O să-mi bag niște dovleac la cuptor cu niște indulcitor și un fel de cheesecake inventat de mine, fără zahăr și fără blat. Restul le face mama”.

Artista și-a amntit și de vemurile copilăriei, când mergea la colindat: ”Eu am mers când eram mică mereu la colindat, dar acum lucrurile sunt diferite, nu poți să știi la cine te duci să colinzi și dacă este în siguranță. Din nefericire, trăim într-o societate care este așa cum este, cu o groază de probleme. Noi, fiind foarte numeroși în familie, vin acum copiii să ne colinde. Era foarte frumos, primeam nuci, covrigi și mere. Acum, copiii vor bani, țigări, alte lucruri. Idea este că, întorcându-mă în timp cu întrebările astea, din nou am ajuns la concluzia că cei mici nu au nevoie de multe lucruri. De fapt au nevoie doar de dragoste și prețuire, să știe că suntem lângă ei atunci când au nevoie de noi”.

citește și...