Ce mâncăruri gătește Narcisa Birjaru la hotelul familiei Borcea. Preparatul care nu avea cum să lipsească din meniu

12.07.2021, 14:24
Ce mâncăruri gătește Narcisa Birjaru la hotelul familiei Borcea. Preparatul care nu avea cum să lipsească din meniu
Ce mâncăruri gătește Narcisa Birjaru la hotelul familiei Borcea. Preparatul care nu avea cum să lipsească din meniu

Narcisa Birjaru, câștigătoarea aseazonului nouă al show-ului culinar ”Chefi la cuțite”, lucrează în prezent la hotelul pe care fmili lui Crisati ABorce îl daețaine în stațiunea Olimp, de pe litoralul românesc. Printre prepartele gătite de Narcisa Birjaru la hotelul respectiv se numără și cel cu care a făcut furori pe durat participării sale la concursul ”Chefi la cuțite”.

Narcisa Birjaru a făcut parte din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu. Acesta a câștigat finala celui de-al nouălea sezon al show-ului culinar de la Antena 1. În finală, Narcisa Birjaru s-a întrecut cu Cătălin Amarandei, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, și Elena Matei, din echipa lui chef Sorin Bontea.

În prezent, Narcisa Birjaru lucrează la hotelul pe care familia lui Cristi Borcea îl deține în stațiunea Olimp. Din meniul realizat de Narcisa Birjaru nu ve cum să lipsească unul dintre preparatele cu care acesta a impresionat jurații la ”Chefi la cuțite”.

Ce mâncăruri gătește Narcisa Birjaru la hotelul familiei Borcea.  ”Plăcinta lui mamaie” se regăsește în meniu”

În meniul pregătit de Narcisa Birjaru la restaurantul hotelului familiei Borcea se regăsește celebra ”plăcintă a lui mamaie”.  De altfel, Narcisa Birjaru afirma, într-un interviu pentru adevarul.ro, că după încheierea show-ului culinar ”Chefi la cuțite”, foarte multă lume i-a cerut rețeta respectivă. ”Reţeta bunicii mele de plăcintă este simplă, dar delicioasă. La bază are foi de plăcintă şi iaurt, însă bineînţeles că la” Chefi la cuţite” am reinterpretat-o, am adăugat şi fructe uscate, diferite esenţe… şi am impresionat. Sunt mult oameni care îmi scriu pe Instagram şi îmi cer reţeta!”, spunea Narcisa Birjaru.

Narcisa Birjaru mai povestea că primul ei job într-un restaurant l-a avut la vârsta de 17 ani. ”La vârsta de 17 ani am avut primul job. M-am angajat într-un restaurant din Bucureşti şi, ca toţi ceilalţi, am început cu spălatul vaselor. Uşor, uşor am trecut pe salate, preparate reci şi ajutor de bucătar pentru chef-ul angajat în locul respectiv. După ce am demonstrat că mă descurc, în ceva timp, după ce bucătarul alături de care am lucrat a fost nevoit să plece, am primit postul de bucătar chef în restaurantul respectiv. Deşi mama şi bunica mea gătesc foarte bine, sunt prima femeie din familie care a mers pe drumul acesta”, spunea câștigăptoarea sezonului nouă al emisiunii ”Chefi la cuțite”.

citește și...