Ce i-a spus Irinel Columbeanu fiicei sale să facă în noaptea dintre ani. ”Poți să te duci pe acoperișul unui hotel și să te uiți”

31.12.2021, 13:19
Ce i-a spus Irinel Columbeanu fiicei sale să facă în noaptea dintre ani. ”Poți să te duci pe acoperișul unui hotel și să te uiți”
Ce i-a spus Irinel Columbeanu fiicei sale să facă în noaptea dintre ani. ”Poți să te duci pe acoperișul unui hotel și să te uiți”

Omul de afaceri Irinel Columbeanu, în vârstă de 64 de ani, a dcezvăluit ce sfat i-a dat fiicei sale, Irina pentru noaptea de Revelion. Irina petrece Anul Nou alături de mama sa, Monica Gabor, în America. ”Poți să te duci pe acoperișul unui hotel și să te uiți”, a dezvăluit afaceristul Irinel Columbeanu într-un interviu.

Monica Gabor, împreună cu fiica sa, dar și cu iubitul său chinez, Mr. Pink și cu fiul acestuia, se află în Las Vegas, acolo unde vor petrece Revelionul.

Irinel Columbeanu, care a fost și el de mai multe ori în Las Vegas, a spus, pentru impact.ro, ce sfat i-a dat fiiceii sale și a Monicăi Gabor, Irina, cu privire la noaptea dintre ani.

Ce i-a spus Irinel Columbeanu fiicei sale să facă în noaptea dintre ani. ”Să se uite la artificiile din noaptea de Revelion din Las Vegas”

”I-am dat un sfat Irinei, și anume să se uite la artificiile din noaptea de Revelion din Las Vegas. Poți să te duci pe acoperișul unui hotel și să te uiți. Din ce cred eu, toată vacanța o vor petrece acolo. Irina va reîncepe școala pe data de 3 ianuarie”, a spus afaceristul.


De asemenea, Irinel Columeanu a dezvăluit că le-a trimis Irinei și Monicăi cartea pe care a lansat-o de curând.  Irinel Columbeanu, fostul milionar de la Izvorani, și-a lansat recent cartea „Istoriile unui vehement – Ipocrația”, în care face dezvăluiri despre celebrele sale iubite. De-a lungul anilor, acesta a avut relații cu femei celebre, printre acestea numărându-se Anna Lesko și Romanița Iovan, dar și altele.

”I-am trimis cartea și Irinei și Monicăi, fiecare cu dedicație personalizată. Sunt însă ceva probleme cu curierul, care nu prea lucrează în această perioadă”, a mai spus el pentru sursa mai sus-menționată.

Ce a declarat Irinel Columbeanu despre mariajul cu Monica Gabor

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

Irinel Columbeanu a făcut mărturisiri despre divorțul de Monica Gabor la o emisiune de televiziune. ”Monica a avut toate motivele să divorțeze de mine. Să ne amintim de momentul în care am fost surprins virtual că o înșelam cu două domnișoare. Sigur, ea a folosit acest pretext ca să divorțeze, își dorea libertate. Am sesizat această realitate și am acționat în consecință. Visul ei a fost să ajungă la Hollywood. O femeie frumoasă nu se cade să fie ținută într-o colivie, oricât de aurită ar fi. În plus, bine ar fi să faci în așa fel încât fericirea ta să treacă prin fericirea ei. În acel moment, se deschid foarte multe uși, atât pentru tine, cât și pentru ea, iar dacă bucuria nu este comună, eu zic că lucrurile trebuie acceptate ca atare. Dragostea cu sila nu se poate!”, a declarat Irinel Columbeanu.

citește și...