Ce i-a fost dat Geaninei Ilieș să audă. Vali Bărbulescu i-a mărturisit tot!

12.09.2020, 11:02
Ce i-a fost dat Geaninei Ilieș să audă. Vali Bărbulescu i-a mărturisit tot!
Ce i-a fost dat Geaninei Ilieș să audă. Vali Bărbulescu i-a mărturisit tot!

Geanina Ilieș a fost prezentă la emisiunea ”Ferma. În plus”, moderată de Vali Bărbulescu. Cei doi au fost colegi în sezonul trecut al show-ului de la Pro TV.

Vali Bărbulescu și Geanina Ilieș au fost colegi în sezonul trecut al show-ului ”Ferma”, iar acum s-au revăzut și au purtat o discuție sinceră în cadrul emisiunii ”Ferma. În Plus”.

Cei doi și-au amintiti de experiențele prin care au trceut, iar Vali Bărbulescu, moderatorul emisiunii ”Ferma. În plus” i-a făcut o mărturisire neașteptatăț Geaninei Ilieș.

Multă vreme s-a speculat că băieții aveau privirile îndreptate spre Otniela Sandu, dar Vali Bărbulescu a ținut să precizeze că lucrurile au stat, de fapt, cu totul altfel.

”Toată lumea zicea că noi ne uitam după Otniela, dar stai cuminte că noi ne uitam după Geanina. Îți zic eu acum, off the record!”, i-a mărturisit Vali Bărbulescu Geaninei Ilieș.

Geanina Ilieș, care este prezentatoarea emisiunii ”Gospodar fără pereche”, a mărturisit că s-a descoperit foarte mult pe ea după experiența trăită la ”ferma”și că a ajutat-o să își dea seama de anumite sacrificii pe care le-a făcut mama ei.

”E foarte mișto să îți aduci aminte ce ai trăit în trecut și cât de mult trebuie să îți apreciezi părinții. Mi-am dat seama câte lucruri a făcut mama pentru mine”, a declarat vedeta, citată de protv.ro.

Ce spunea Vali Bărbulescu despre relația cu Otniela Sandu

Pe durata câ a fost concurent la show-ul ”Ferma”, Vali Bărbulescu i-a făcut ochi dulci Otnielei Sandu, și ea fostă concurentă la emisiune.

După ce a fost eliminat din concurs, Vali Bărbulescu a făcut declarații despre Otniela Sandu și despre relația cu aceasta, afirmând că a admirat-o foarte mult, dar că nu și-a dorit niciodată o altfel de relație cu senzuala blondă.

„Relația cu Otniela este o relație faină. Otniela este o tipă inteligentă, o tipă frumoasă, Otniela este o tipă ce poate oricând să pozeze, poate să aibă o carieră în sensul ăsta. Otniela a fost pentru mine un experiment, a fost o joacă, o joacă frumoasă, nu mi-am ascuns sentimentele de admirație pentru ea, dar nu mi-am dorit niciodată mai mult de atât”, spunea el la vremea respectivă.

 

citește și...