Geanina Ilieș spune tot despre viața sa sentimentală. Cine este bărbatul cu care se iubește de opt ani

31.08.2020, 13:16
Geanina Ilieș spune tot despre viața sa sentimentală. Cine este bărbatul cu care se iubește de opt ani
Geanina Ilieș spune tot despre viața sa sentimentală. Cine este bărbatul cu care se iubește de opt ani

Vedeta de televiziune Geanina Ilieș a oferit amănunte despre viața sa sentimentală.

Geanina Ilieș este foarte discretă în ceea ce privește viața sa personală și rar dă detalii despre viața sa sentimentală. Cu toate acestea, într-un interviu pentru okmagazine.ro, Geanina Ilieș a vorbit despre bărbatul cu care are o relație de opt ani de zile și pe care îl ține departe de ochii curioșilor. Partenerul vedetei se numește Mircea și nu are legătură cu lumea showbiz-ului.

”Sunt într-o relaţie de opt ani de zile şi suntem foarte fericiţi aşa. Latura asta a mea afectivă, personală, n-am arătat-o nu pentru că m-aş fi ferit, ci pentru că aşa am decis că e mai bine. El lucrează într-un alt domeniu, n-are legătură cu lumea asta a mea. Chiar fiul meu, Patrick, spunea că e de ajuns o vedetă în familie. Fericirea nu trebuie, neapărat, strigată pe reţelele sociale. Noi ne-am simţit mult mai bine aşa”, a declarat Geanina Ilieș.

”Locuim împreună, dacă o să se întâmple ceva în legătură cu statutul social, o să discut despre asta, n-o să-l ascund”, a adăugat ea.

Prezentatoarea TV a dezvăluit și cum se înțelege iubitul său cu fiul ei, Patrick.

”Foarte bine, îl respectă foarte mult. El îi dă sfaturi şi asta e cel mai important pentru mine, să se înţeleagă ei, pentru că eu l-am făcut pe Patrick când eram foarte tânără şi l-am crescut singură”, a mărturisit ea.

A devenit mamă la 21 de ani

Geanina Ilieș a devenit mămică la numai 21 de ani. Vedeta are o relație extraordinară cu fiul ei, Patrick.

Geanina Ilieș a devenit mămică de tânără. Astăzi, fiul vedetei, Patrick, este un adolescent în vârstă de 13 ani. Prezentatoarea show-ului ”Gospodar fără pereche”, a vorbit despre relația pe care o are cu băiatul ei la o emisiune TV.

”La 21 de ani l-am născut. Eram foarte micuță, însă mi-am dorit din tot sufletul un copil. Pentru că asta văzusem în familia mea, o familie mare, cu foarte mulți frați. Sunt singura fată între patru băieți…

Între mine și fiul meu este o diferență de vârstă care pe mine m-a ajutat, dar în același timp am avut timp și să nu uit că și eu am fost copil. Ei tind să vorbească cu persoane de vârsta lor și mi-am asumat, oricum, că o să găsesc din ce în ce mai des ușa închisă la dormitor, și am vrut să-i respect această intimitate. Și mi se pare normal”, a declarat Geanina Ilieș.

citește și...