Otniela Sandu: ”Nu aș accepta niciodată o relație pe ascuns”

16.08.2020, 13:47
Otniela Sandu: ”Nu aș accepta niciodată o relație pe ascuns”
Otniela Sandu: ”Nu asș accepta niciodată o relație pe ascuns”

Otniela Sandu a făcut declarații despre viața sa sentimentală. dar și despre cariera pe care vrea să o urmeze în actorie.

Otniela Sandu, care s-a făcut remarcată la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV, a făcut declarații despre viața sa sentimentală. Aceasta a afirmat că nu ar accepta niciodată o relație pe ascuns.

”Nu aș accepta niciodată o relație pe ascuns, mai ales dacă îmi place mult de acel cineva. Mi se pare că mi-aș bate joc, cumva de mine. N-aș accepta niciodată să fiu ascunsă, să nu se afișeze cineva cu mine”, a declarat Otniela Sandu pentru okmagazine.ro.

Ea a dezvăluit și ce s-a întâmplat cu relația sentimentală pe care a avut-o anul trecut.

”Da, eram într-un început de relație, era o persoană care atunci îmi plăcea foarte tare, numai că lucrurile nu au mers mai departe, s-au oprit la un moment dat și poate că așa a trebuit să fie. Acum, privind înapoi, mă bucur că a fost așa”, a mărturisit vedeta.

E concentrată pe actorie

În ceea ce privește cariera, Otniela Sandu este concentrată pe actorie.

”Am avut diferite proiecte de imagine. A fost o perioadă în care am intrat în lumea asta a televiziunii și m-am redescoperit. Am făcut și puțin make-up, am avut niște proiecte atunci cu băieții de la Carla’s Dream, m-am implicat, cum spuneam, și în zona asta de organizat evenimente. Mă gândeam foarte serios cum să mă apuc de actorie și să fie ceva constant. Am început și facultatea de Teatru şi Film atunci, după Supraviețuitorul. Făcusem doi ani și jumătate, dar nu am terminat încă.

Voi termina, anul acesta, cursurile pe care Papadopol, Boguță și Dragoș Bucur le organizează, pentru că am întrerupt din cauza pandemiei. Mie mi se pare chiar cel mai bun curs de la noi. Eu sunt fascinată și mi-aș dori să fac cursuri zilnic. Uneori mă gândesc dacă nu-mi va părea vreodată rău că nu am făcut chestia asta mai devreme. Sau poate a trebuit să acumulez anumite experiențe pentru a le putea exprima prin actorie”, a explicat Otniela Sandu.

citește și...