Cu ce foști colegi din ”Ferma” ține Vali Bărbulescu legătura. Cu cine s-a văzut cel mai des

08.09.2020, 11:03
Cu ce foști colegi din ”Ferma” ține Vali Bărbulescu legătura. Cu cine s-a văzut cel mai des
Cu ce foști colegi din ”Ferma” ține Vali Bărbulescu legătura. Cu cine s-a văzut cel mai des

Vali Bărbulescu a dezvăluit în ce relații a rămas cu foștii săi colegi de la ”Ferma”, show la care a fost concurent.

Vali Bărbulescu revine la show-ul ”Ferma”. Acesta va prezenta show-ul online ”Ferma. În plus”. Vali Bărbulescu va prezenta emisiunea ”Ferma. În plus”, care va fi difuzată pe Pro TV Plus. Fostul concurent din anteriorul sezon al show-ului ”Ferma” va discuta cu invitații cele mai interesante momente din episodul serii și va afla lucrurile care nu s-au spus în timpul competiției de la cei eliminați.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru protv.ro, Vali Bărbulescu a vorbit despre foștii săi colegi de la ”Ferma”, dezvăluind în ce relații a rămas cu aceștia și cu cine s-a revăzut cel mai des.

”Da, am ținut legătura cu majoritatea! M-am revăzut cu ei în multe ocazii de atunci: au venit când am mixat eu la Untold, ne-am întâlnit la lansări, evenimente etc. Cu Rengle și Geanina m-am văzut cel mai des”, a declarat Vali Bărbulescu.

Despre participarea sa din sezonul anterior de la show-ul difuzat de Pro TV, Vali Bărbulescu a spus:

”Ooooo, daaaaa! Regret că m-am dus super naiv și nu am apelat la strategii de la bun început. Sinceritatea nu a fost cel mai bun aliat al meu atunci. Cumva regret că bandiții au fost prea “cuminți” cu ceilalți. Dacă înțelegi ce zic”.

Ce spune despre noua emisiune

Vali Bărbulescu a vorbit și despre emisiunea pe care o moderează acum despre show-ul ”Ferma”. Acesta a mărturisit că a avut mari emoții în momentul în care s-a reîntors la filmări.

”Mi s-au înmuiat picioarele când am ajuns iar în arenă și mi-au dat lacrimile când am intrat în casă. Chiar dacă era diferită de a noastră, acel “feeling” m-a copleșit!”, a afirmat Vali Bărbulescu.

Acesta a vorbit și despre noii concurenți de la ”Ferma” și a dezvăluit pe cine ar paria.

”Da, cred că sunt mulți concurenți cu potențial! Aș paria pe Gabriel Toader și Elena Chiriac, la o primă vedere. Abia aștept să aflu mai multe despre fiecare dintre ei”, a mai spus Vali Bărbulescu.

citește și...