Ce făcea Andreea Bălan în copilărie. ”Când auzeam că începe să sforăie, ieșeam pe geam”

09.05.2021, 16:12
Ce făcea Andreea Bălan în copilărie. ”Când auzeam că începe să sforăie, ieșeam pe geam”
Ce făcea Andreea Bălan în copilărie. ”Când auzeam că începe să sforăie, ieșeam pe geam”

Cântăreața Andreea Bălan și-a amintit de vremurile copilăriei. Aceasta a povestit cum reușea să o păcălească pe bunica sa pentru a pleca de acasă.

Andreea Bălan și-a amintit de vremurile copilăriei, când stătea la bunicii săi. Artista a povestit cum reușea să se furișeze afară din casă pentru a se vedea cu amicii ei la discotecă.

„Eram vara la bunici și dormem cu bunica în pat, nu mă lăsa la discotecă, dar așteptam să adoarmă și când auzeam că începe să sforăie un pic așa, deschideam geamul și ieșeam pe geam. Reușeam să ajung până la poartă câteodată, că mai scotea așa capul pe geam și îmi zicea să vin înapoi. Câteodată ajungeam și până la discotecă și venea după mine. La 12 ani toți copiii mergeam la discotecă. După aceea, la 13 ani am început cu Andre. Am ajuns mai greu la țară, am început turneele, spectacolele, dar îmi place că bunica ține minte, are o memorie extraodinară la 88 de ani”, a povestit Andreea Bălan la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Andreea Bălan a fost căsătorită cu George Burcea

Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, din mariajul celor doi rezultând două fetițe, Ella și Clara. În prezent, Andreea Bălan trăiește o poveste de dragoste cu Tiberiu Argint.

Cântăreața a fost invitată la podcastul realizat de Cătălin Măruță, în care a explicat care este relația pe care o are acum cu fostul ei partener de viață, George Burcea.  ”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia ca eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a declarat Andreea Bălan.

“Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a completat vedeta.

citește și...