Ce face socrul lui Alex Velea pentru artist. ”E mai ușor așa, în familie”

27.07.2022, 15:46
Ce face socrul lui Alex Velea pentru artist. ”E mai ușor așa, în familie”
Ce face socrul lui lui Alex Velea pentru artist

Cântărețul Alex Velea, în vârstă de 38 de ani, a scos la iveală detalii mai puțin știute despre socrul său, Mihai Iacobescu, tatăl Antoniei. Artistul a dezvăluit ce face acesta perntru el. ”De vreo doi ani merg cu socrul meu, e mai ușor așa, în familie”, a explicat Alex Velea la emisiunea online ”Detectorul de minciuni”.

Antonia și Alex Velea formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. Au împreună doi băieți, Akim și Dominic. Cântăreața mai are o fiică, Maya, rezultată din mariajul pe care l-a avut cu Vincenzo Castellano. Antonia a adus-o pe lume pe Maya în anul 2010. În 2014, vedeta l-a născut pe Dominic, primul băiat pe care îl are cu Alex Velea, iar doi ani mai târziu a venit pe lume și Akim, al doilea copil pe care artista îl are cu actualul ei partener de viață.

La rândul lui, Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria. Alex Velea și Ana Maria au început o relație în 2008 și după doi ani au făcut marele pas, căsătorindu-se. Nașii lor au fost nimeni alții decât colega de breaslă a solistului Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea. Din păcate, mariajul lor a început să scârțăie și, patru ani mai târziu, cei doi au divorțat. Alex Velea a cerut-o în căsătorie pe Antonia și i-a dăruit inelul. Prezent la emisiunea online ”Detectorul de minciuni”, Alex Velea a vorbit, printre altele, și despre tatăl Antoniei, Mihai Iacobescu.

Ce face socrul lui Alex Velea pentru artist.”Are cea mai mare grijă de mine pentru că e familia mea, e normal”

Alex Velea nu are permis de conducere, motiv pentru care, de mai bine de 10 ani, are șofer. Acesta a dezvăluit că de doi ani merrge cu tatăl Antoniei, Mihai Iacobescu.

„Am șofer de pe la vreo 25 de ani. Am avut vreo 10-15 mașini, dar n-aș fi știut să-ți zic dacă merg pe benzină, motorină, ce motor au. Mă consultam cu 2-3 și luam ce le plăcea lor. Mașinile au fost ale mele. De vreo doi ani merg cu socrul meu, e mai ușor așa, în familie. Are cea mai mare grijă de mine pentru că e familia mea, e normal”, a mărturisit Alex Velea, potrivit revistei Unica.

citește și...