Ce face Raluca Pastramă după despărțirea de Pepe! Bruneta, vizibil afectată în urma anunțului făcut de soțul ei

06.11.2020, 19:00
Ce face Raluca Pastramă după despărțirea de Pepe! Bruneta, vizibil afectată în urma anunțului făcut de soțul ei
Ce face Raluca Pastramă după despărțirea de Pepe! Bruneta, vizibil afectată în urma anunțului făcut de soțul ei

Raluca Pastramă și Pepe au decis să o ia pe căi separate după 8 ani de mariaj! În urmă cu câteva zile, solistul a anunțat că nu mai locuiește cu mama fetițelor sale de mai bine de două săptămâni.

Cea care ar fi luat hotărârea să divorțeze ar fi fost chiar Raluca Pastramă. După despărțire, bruneta s-a mutat în casa părinților alături de cele două fetițe pe care le are cu artistul. Momentan nu se cunosc alte detalii referitoare la plecarea Ralucăi din domiciliul conjugal.

Primele declarații ale Ralucăi Pastramă despre divorț

În plus, Raluca Pastramă nu a dorit să facă declarații despre despărțirea de Pepe. Aceasta a fost fotografiată de paparazzii Cancan.ro, în timp ce ieșea din casă împreună cu fetițele. Deși era machiată și coafată, Raluca părea vizibil tristă și abătută, semn că separea nu i-a făcut deloc bine.

”Stăm acum la părinți. Nu vreau să comentez mai mult. Stăm la părinți și acum mergem la grădiniță’, a mărturisit Raluca Pastramă pentru Cancan.ro.

Pepe a anunțat luni seară, 2 noiembrie, pe contul lui de YouTube, că s-a despărțit de mama fiicelor sale, iar decizia i-a aparținut în totalitate Ralucăi.

De cât timp erau despărțiți Pepe și Raluca Pastramă

După afirmațiile făcute de artist, cei doi au încercat de mai multe ori să rezolve problemele apărute în relație, însă decizia finală a fost să divorțeze.

Apropiații cuplului au rupt tăcerea și au precizat că nu pandemia ar fi fost de vină că Pepe și Raluca Pastramă s-au despărțit după 8 ani de căsnicie. Conform Click!, relația lor s-ar fi răcit de mai multă vreme, iar lipsa comunicării a dus la ruptura dintre ei. Cu toate acestea, solistul ar fi încercat în repetate rânduri să își salveze căsnicia.

În urmă cu câteva luni, Pepe făcea declarații despre soția lui și povestea cum a fost izolarea în familia lor.

‘La câte lucruri au fost de făcut împreună numai de certuri nu mai era timp. Nu e cazul şi nu a fost cazul. Normal că mai există divergenţe pe anumite subiecte, dar sunt contradicţii, nu certuri. Şi întotdeauna, cel care are dreptate are şi câştig de cauză’, spunea atunci artistul, pentru Click!

Pepe s-a căsătorit civil cu Raluca Pastramă pe 18 aprilie 2012, iar câteva luni mai târziu au devenit părinți pentru prima dată.  Raluca a născut o fetiță, pe Maria. Pe 21 iulie 2014, cei doi soți s-au cununat religios. În aprilie 2015, soția lui Pepe aducea pe lume a doua fetiță, mezina familiei, Rosa Alexandra.

citește și...