Ce a spus familia lui Pepe la aflarea veștii că solistul divorțează. Solistul și Raluca Pastramă urmează să se separe la notar

03.11.2020, 18:24
Ce a spus familia lui Pepe la aflarea veștii că solistul divorțează. Solistul și Raluca Pastramă urmează să se separe la notar
Ce a spus familia lui Pepe la aflarea veștii că solistul divorțează

Pepe și Raluca Pascu divorțează după 8 ani de căsnicie! Cei doi au șocat pe toată lumea cu vestea despărțirii, care a fost anunțată de artist luni seară, pe contul lui de YouTube.

Despărțirea celor doi nu a picat deloc bine pentru întreaga familie. Fratele mai mare al lui Pepe, Giani, a făcut declarații pe acest subiect. Bărbatul a mărturisit că este trist și că o iubește foarte mult pe mama copiilor lui Pepe. 

Ce a declarat fratele lui Pepe

‘Am primit cu regret această decizie. Nu mă așteptam, o iubesc foarte mult pe Raluca, este parte din familia noastră. Îmi pare rău că divorțează doi vecini, dar păi fratele meu, dar nu mă pot baga. Îmi pare rău că s-au despărțit, tuturor ne pare. Când ne-au spus, am acceptat decizia ca atare, am pus capul în pământ și nu am comentat nimic’, a povestit Giani Pascu, în exclusivitate pentru Fanatik.

Pepe a anunțat luni seară, 2 noiembrie, printr-un filmuleț pe Youtube, că s-a despărțit de Raluca Pastramă, femeia care i-a stat alături în ultimii 8 ani și i-a care i-a dăruit două fetițe minunate. Pepe a dezvăluit că nu mai locuiește cu mama fetițelor sale de două săptămâni.

Pepe a anunțat primul că divorțează

‘Vreau să fac un anunț important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și după multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor și pentru fericirea copiilor noștri. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate’, a spus Pepe.

citește și...