Raluca Pastramă nu avea deloc încredere în Pepe: ‘De ce să stau să-mi caut eu ceartă în casă?’

04.11.2020, 17:11
Raluca Pastramă nu avea deloc încredere în Pepe: 'De ce să stau să-mi caut eu ceartă în casă?'
Raluca Pastramă nu avea deloc încredere în Pepe: 'De ce să stau să-mi caut eu ceartă în casă?'

Apar detalii incendiare despre despărțirea lui Pepe de Raluca Pastramă! Solistul a anunțat că nu mai formează un cuplu cu mama fetițelor sale. Pepe a explicat că mariajul lui cu Raluca a ajuns la final.

La scurt timp au ieșit la iveală și amănunte mai puține știute din căsnicia celor doi. Deși solistul a încercat să își salveze relația în repetate rânduri, între cei doi ar fi existat tensiuni mai vechi.

Pepe a înșelat-o pe Raluca? 

Conform Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, a relatat faptul că între Raluca și Pepe ar fi existat un moment tensionat în urmă doi ani.

Atunci s-ar fi implicat și mama artistului, iar relațiile dintre cei trei s-ar fi stricat ulterior. În plus, Pepe ar fi călcat strâmb în mariajul cu Raluca. Se pare că ar fi înșelat-o pe mama fetițelor sale, episod peste care Raluca nu a putut trece.

În urmă cu două luni, Raluca Pastramă sugera Pepe ar fi fost infidel. Soția artistului a dezvăluit, mai în glumă mai în serios, că nu are încredere deloc în el!

Raluca Pastramă nu-l controla pe Pepe, dar nici nu avea încredere în el

Într-un interviu pentru emisiunea lui Pepe din mediul online, Raluca Pastramă făcea mărturisiri care dovedesc acum că lucrurile între ei nu erau tocmai roz.

Bruneta spunea, în glumă, că Pepe nu este tocmai ușă de biserică, menționând că ea îi trece totuși cu vederea unele scăpări.

Pepe: Raluca chiar nu e geloasă. Pe cuvântul meu de onoare…

Raluca: Depinde la ce se referă… Dacă am încredere în el? Nu, n-am încredere în el!

Pepe: Stai puțin. De ce n-ai încredere în mine, m-ai prins vreodată cu cineva?… Pe bune, cât de prost să fii să stai să fii prins, dacă ar fi să faci ceva. Și cât de inconștient să fii să faci ceva când ai așa nevastă acasă, adică pe bune…

Raluca: Dacă îi scrie vreuna? Păi, eu nu am parola lui de la telefon. Dacă îi scrie vreuna îi apare notificare, nu apare nimic pe ecran! Ca idee!

Pepe: Oricum, dacă te apreciază cineva, te apreciază tot pentru că… interpretezi!

Raluca: Știi cum e? Dacă nu cauți… Sau invers, dacă mai cauți… Dar eu, fiind foarte ocupată cu copiii mei, cu munca, de ce să stau să-mi caut eu ceartă în casă? Oricum, dacă vei căuta, o să găsești!

Pepe: Nu am greșit niciodată, unde naiba să găsesc ce am acasă?

Raluca: Asta e altceva! Bărbate, mulțumește-i lui Dumnezeu că am o creștere frumoasă de la mămica mea. Că eu nu am văzut în casă la mine scandal, eu nu am văzut-o pe mămica mea să-l certe pe tata sau să… Am văzut în casă liniște, am învățat de la mama că cel mai bine este să păstrezi liniștea și să nu cauți nod în papură. 

 

citește și...