Ce face Maria Constantin cu banii pe care îi câștigă. ”Eu sunt împrăștiată”

01.10.2021, 15:31
Ce face Maria Constantin cu banii pe care îi câștigă. ”Eu sunt împrăștiată”
Ce face Maria Constantin cu banii pe care îi câștigă. ”Eu sunt împrăștiată”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin, în vârstă de 34 de ani,  are o relația cu Robert Stoicva, împreună cu care s-a mutat de curând. Cei doi au vorbit despre cum împart cheltuielile în cuplul lor. Interpreta de muzică populară a explicat cine are grijă de bani în relația lor. ”Eu sunt împrăștiată”, a declarat Maria Constantin.

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica.

În c adrul unui interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Maria Constantin a explicat cum se împart cheltuielile în cuplul lor și cine se ocupă de bani.

Ce face Maria Constantin cu banii pe care îi câștigă. ”După ce termin evenimentul îi dau lui”

Maria Constantin a afirmat că iubitul ei, Robert Stoica, este cel care se ocupă de gestionareea banilor fiindcă ea este împrăștiată. ”Noi îi avem la comun, nu avem probleme. După ce termin evenimentul îi dau lui pentru că eu sunt împrăștiată”, a explicat interpreta de muzică populară, notează spynews.ro.

Robert DStoica, actualul partener al Mariei Constantin, a declarat că artistei nu îi place să meargă la cumpărături și nici nu este cheltuitoare, el fiind cel care cheltuiește mai mult în cuplul lor.  ”Ea nu are treabă nici cu shoppingul, nu e cheltuitoare, cred că sunt mai cheltuitor eu”, a completat Robert Stoica.

citește și...