Ce face Maria Constantin ca să fie în formă. ”Până pe la 30 de ani nu am avut probleme cu kilogramele”

14.04.2022, 14:23
Ce face Maria Constantin ca să fie în formă. ”Până pe la 30 de ani nu am avut probleme cu kilogramele”
Ce face Maria Constantin ca să fie în formă. ”Până pe la 30 de ani nu am avut probleme cu kilogramele”

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin, în vâstă de 35 de ani, a explicat cum reușește să se mențină în formă. Vedeta a mărturisit că face eforturi în acest sens în momentul în care observă că a luat în greutate. ”Până pe la 30 de ani nu am avut probleme cu kilogramele”, a declarat Maria Constantin.

Maria Constantin are o siluetă armonioasă, însă face eforturi pentru a se menține în formă.

Interpreta de muzică populară a mărturisit, pentru click.ro, că recurge la regim în momentul în care observă că a luat în greutate.

Ce face Maria Constantin ca să fie în formă. ”După 30 de ani însă orice mănânci se pune”

”Nu mă cântăresc niciodată. Până pe la 30 de ani nu am avut probleme cu kilogramele. După 30 de ani însă orice mănânci se pune. Luna trecută am ținut dietă drastică. Luasem câteva kilograme în plus”, a explicat Maria Constantin.


”Eu sunt genul de femeie normală, stau acasă, îmi place să gătesc, să mănânc, să spăl, fac de toate. Sunt obsedată de curățenie. Am tot făcut ba pâine de casă, o sarma, o salată de boeuf și s-au pus kilogramele. Și cum slabești? Foame direct! Ciugulesc ca vrăbiuța”, a adăugat artista.

Maria Constantin se iubește cu Robert Stoica. Cei doi  se pregătesc de nuntă

Maria Constantin este una dintre cele mai atrăgătoare artiste de folclor din țara noastră. În ceea ce privește viața personală, Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț, de care este extrem de atașată. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, care a încetat din viață în 2019 și de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragosteArtista formează un cuplu în prezent cu Robert Stoica.

Maria Constantin și actualul său partener au planuri mari. Cei doi se pregătesc de nuntă. Maria Constantin a dezvăluit că ea și Robert Stoica vor face nuntă anul viitor: ”Ne gândisem să facem nunta anul acesta, dar nu se poate, pentru că face fratele meu nunta. Erau prea multe nunți, era aglomerație mare. Plus că trebuie să vină toți artiștii, așa că vom face joia, nu sâmbăta sau duminica. O vom face la anul, la sfârșitul lunii iulie sau începutul lunii septembrie”.

”Sunt la a treia nuntă. așa e! Lasă că sunt altele la a cincea și tot se despart. Dar la mine, va fi ultima. Mi-am promis solem și am luat decizia asta chiar înainte să mă mărit a treia oară. M-am marturizat, am trecut prin foarte multe. Am văzut că noi nu ne certăm, tocmai asta e!”, a adăugat vedeta.

citește și...