Ce face Anca Țurcașiu după divorțul de Cristian Georgescu! Unde s-a mutat actrița

31.07.2020, 08:43
Ce face Anca Țurcașiu după divorțul de Cristian Georgescu! Unde s-a mutat actrița
Ce face Anca Țurcașiu după divorțul de Cristian Georgescu! Unde s-a mutat actrița

Anca Țurcașiu a decis să ia viața de la capăt, după divorțul de Cristian Georgescu și se preocupă mai mult de spectacolele de pe litoral. În plus, actrița s-a mutat deja din vila conjugală de 300.000 de euro, din “Paradisul verde”, și și-a achiziționat un apartament în Capitală.

Vila din Corbeanca a celor doi foști soți a fost construită pe terenul primit ca dar de nuntă de la nașul Cristian Țântăreanu. În urmă cu câțiva ani, Anca Țurcașiu decorase impresionanta locuință, după ce terminase un curs de design interior. În prezent, actrița locuiește într-un apartament din Panduri și este decisă să lase trecutul în urmă.

‘Anca a mai locuit o vreme la Corbeanca, după divorț, dar înainte să plece la mare și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial, situat în aceeași zonă, unde s-a obișnuit’, au declarat apropiații ei pentru Click! 

Nu a dorit să dea mai multe detalii

Anca Țurcașiu a anunțat pe rețelele de socializare că divorțează după 22 de ani de căsnicie, în urmă cu două săptămâni.

‘Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată‘, a scris aceasta.

Anca Țurcașiu a cerut divorțul

Se pare că Anca Țurcașiu ar fi pus capăt relației! În ultima perioadă, actrița nu mai avea oferte, iar soțul ei nu voia să se mai întoarcă la cabinetul stomatologic. Acest lucru ar fi dus la discuții din cauza banilor, ba chiar Anca Țurcașiu i-ar fi reproșat acestuia că nu mai aduce bani în casă.

‘El i-a spus să se relaxeze o perioadă, ea i-a spus să plece să mai pună un implant, un dinte. Am verificat din două surse, nu chiar din trei cum spune la manual și cred că este adevărat”, a fost mărturisirea făcută de Dan Silviu Boerescu la Teo Show.

citește și...