Drama prin care a trecut Anca Țurcașiu. ”Au crezut că am murit la naştere”

27.07.2020, 09:22
Drama prin care a trecut Anca Țurcașiu. ”Au crezut că am murit la naştere”
Drama prin care a trecut Anca Țurcașiu. ”Au crezut că am murit la naştere”

Cântăreața Anca Țurcașiu a trecut printr-un moment de cumpănă la naștere. Medicii au crezut că aceasta a murit.

Anca Țurcașiu a povestit la un moment dat despre momentul de cumpănă de la nașterea sa. Mama sa a trecut prin clipe cumplite. Medicii o declaraseră pe vedetă moartă la naștere.

”Moare și mama, și copilul daca nu se acționează urgent. Copilul a murit, niciun fel de semn vital. Salvați mama!”, a spus cântăreața.

”Sunt născută la 7 luni, cu un kilogram şi nouă sute de grame, cu probleme”

Anca Țurcașiu povestea despre momentul când a venit pe lume într-un interviu pentru revista Taifasuri.

”Întotdeauna am avut o relaţie specială cu Dumnezeu pentru că, pe timpul sarcinii, mama mea se ruga la statuia Sfântului Anton din Catredala Sfântului Iosif. Noi suntem ortodocşi, dar pentru că ea lucra vizavi de Spitalul Stundenţesc şi era aproape de Catredală, mergea acolo, la catolici, şi se ruga în fiecare marţi.

Mi-a transmis şi mie, cu timpul, această linişte pe care ţi-o dă locul acela special. Am început să mă duc acolo de copil. Eu sunt născută la 7 luni, cu un kilogram şi nouă sute de grame, cu probleme. Au crezut că am murit la naştere. În drum spre vestita găleată am ţipat”, dezvăluia artista, citată de revista Viva.

Anca Țurcașiu adăuga:

”Şi asta mă face să fiu determinată, să mă gândesc că totuşi cineva acolo acolo Sus m-a iubit, m-a lăsat să trăiesc şi chiar să fac ceva, să las în urma mea ceva. Iar locul acela este al sufletului meu. Nu mă duc la nicio altă biserică. Mai intru la Elefterie, pentru că am un părinte cu care mă mai sfătuiesc.

La Catedrala Sfântul Iosif nu vorbesc cu nimeni de acolo, doar cu Cel de Sus. De câte ori am ocazia, în cursul săptămânii mă duc, marţea, nu contează ora, nu contează dimineaţa, seara, stau la slujbe împreună cu toţi catolicii. Este o pace cu care pleci, de nepovestit în cuvinte”.

A divorțat după 22 de ani de mariaj

Anca Țurcașiu a format  o familie cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, din mariajul acestora rezultând un băiat, Radu. Cei doi s-au căsătorit în anul 1998. Petrecerea de nuntă, cu 400 de invitați, a avut loc în Paradisul Verde de la Corbeanca. Nașii de cununie ai Ancăi Țurcașiu și ai lui Cristian Georgescu au fost soții Țânțăreanu, Cristian și Manuela.

Anunțul despre divorțul său de Cristian Georgescu a fost făcut de Anca Țurcașiu pe pagina sa de Facebook, luni seara, 20 iulie 2020.

citește și...